Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Mircea Hava ramane presedinte la PDL Alba. Primarul din Alba Iulia conduce organizatia de 19 ani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mircea Hava ramane presedinte la PDL Alba. Primarul din Alba Iulia conduce organizatia de 19 ani

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, ramane presedinte al PDL Alba pentru inca un mandat de patru ani. Hava conduce organizatia din 1994 si a fost singurul candidat pentru funcsia de presedinte, la alegerile desfasurate sambata, 23 noiembrie 2013. Ioan Dumitrel ramane prim-vicepresedinte, in timp ce senatorul Alexandru Peres a renuntat la pozitia de secretar general. continuă pe Adevărul

Hava, reales presedinte al PDL Alba.

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost reales, sambata, presedinte al PDL Alba, el fiind, de altfel, singurul candidat inscris pentru functia de presedinte al filialei judetene, pe care o conduce de aproape 20 de ani, transmite Mediafax. Potrivit rezultatelor anuntate de PDL Alba, Mircea Hava a castigat un nou mandat de presedinte al PDL Alba dupa ce a obtinut 658 de voturi pentru si 21 impotriva. Presedintele Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel, a fost ales intr-una .

Alegeri linistite la PDL Alba, supervizate de Vasile Blaga si Monica Macovei

PDL Alba isi desemneaza sambata conducerea pentru urmatorii patru ani. 750 de delegati din tot judetul se vor intalni la Alba Iulia, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pentru a vota presedintele, secretarul general, prim-vicepresedintii si vicepresedintii. La eveniment vor fi prezenti si presedintele partidului, Vasile Blaga si Monica Macovei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )