Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Modul in care inculpatii sunt scosi cu catuse din parchete, in atentia CSM: Trebuie estompat fenomenul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Modul in care inculpatii sunt scosi cu catuse din parchete, in atentia CSM: Trebuie estompat fenomenul

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM) analizeaza modul in care persoanele inculpate in diverse dosare sunt scoase in catuse din sediile parchetelor si urcate in dubele politistilor pentru a fi duse in arest, spunand ca in alte state nu exista astfel de spectacole, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

CSM analizeaza modul in care inculpatii sunt scosi cu catuse din parchete: in alte state nu exista astfel de spactacole

Consiliul Superior al Magistraturii analizeaza modul in care inculpatii in diverse dosare sunt scosi in catuse din sediile institutiilor si urcate in masina politiei pentru a fi arestate. Decizia vine dupa.

CSM vrea sa shimbe modul in care inculpatii sunt scosi cu catuse din parchete

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM) analizeaza modul in care persoanele inculpate in diverse dosare sunt scoase in catuse din sediile parchetelor si urcate in dubele politistilor pentru a fi duse in arest, spunand ca in alte state nu exista astfel de spactacole.

VIDEO: Afla care sunt tarile din Europa afectate de catre Eclipsa de Soare din 20 martie

Eclipsa din 20 martie se va vedea din Romania doar partial, dar in Uniunea Europeana lucrurile nu stau chiar atat de simplu. Motivul! Pe teritoriul tarilor nordice, acolo unde eclipsa va atinge praguri maxime, iar magnitudinea eclipsei va depasi 80%, sunt instalate sisteme care genereaza aproape 90 GW de energie solara. Citeste si: Ultima Eclipsa de Soare pana in 2020 .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )