Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO: Niciun smartphone din lume nu mai e protejat din cauza unui gadget numit Black Box

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Niciun smartphone din lume nu mai e protejat din cauza unui gadget numit Black Box

Smartphone-urile din lumea intreaga au de astazi o noua amenintare cu privire la securitatea si integritatea datelor. Motivul? Pe piata neagra a inceput sa circule un gadget care sparge codul PIN al oricari smartphone in mod automat. Pretul unui astfel de gadget nu este foarte mare si foloseste un sistem simplu de decriptare, potrivit intego. com. continuă pe România Liberă

VIDEO Plimbare cu drona in cea mai mare pestera din lume

Cu o lungime de aproximativ 9 km, Hang S417;n 272;oong din Vietnam, este cea mai mare pestera din lume. In interiorul acestei se afla un rau si aceasta se poate lauda cu propriul sau microclimat. Fotograful Ryan Deboodt a creat un video in care incearca sa surprinda cele mai fascinate aspecte ale pesterii, noteaza Cnet. com.

VIDEOFOTO: Top 8 cele mai vechi site-uri din lume, cum au evoluat si cum arata astazi

Internetul, in urma cu 30 de ani, nu arata cum il stim noi astazi. in prezent, la fiecare ora, se inregistreaza cel putin un site, blog la nivel mondial, dar in urma cu 30 de ani, mai exact intre 15 martie 1985 si 25 martie 1986 s-au inregistrat doar 13 site-uri. Practic a fost nevoie de un an de zile ca sa existe cateva site-uri in reteaua www. Toate, la vremea respectiva, a au avut domeniul . com, cea mai veche extensie din lume si in prezent.

Noul selectioner al nationalei de handbal: Trebuie sa credem ca putem deveni cei mai buni din lume

Thomas Ryde, noul selectioner al primei reprezentative de handbal feminin a Romaniei, a spus ca tricolorele si romanii, in general, au nevoie de mentalitatea ca pot deveni cei mai buni din lume.

IMAGINI spectaculoase: Filmare realizata cu o drona in interiorul celei mai mari pesteri din lume

Pestera Hang Son Doong din Vietnam este cea mai mare din lume, cu o lungime de peste 8,85 de kilometri, si are propria jungla si un rau care o strabate. Formatiunea carstica este atat de mare incat aici ar.

Thomas Ryde, selectionerul nationalei de handbal feminin a Romaniei: Avem nevoie de o viziune ca vom deveni cei mai buni din lume

Thomas Ryde a oferit primul interviu in calitate de antrenor al nationalei de handbal feminin a Romaniei. Tehnicianul suedez a vorbit despre ce isi doreste pe termen scurt si unde vrea sa ajunga alaturi de Cristina Neagu si compania. Avem nevoie de o viziune ca vom deveni cei mai buni din lume, a precizat Ryde.

TOP: Cei mai mari exportatori de arme din lume. China devanseaza Germania si urca pe locul trei

China a devansat Germania in topul celor mai mari exportatori de arme din lume, in timp ce Statele Unite raman pe primul loc. Volumul comertului international cu arme conventionale a crescut cu 16% in ultimii cinci ani, potrivit unui studiu publicat.

Cum arata ringurile de tranzactionare ale celor mai spectaculoase burse din lume

De la canapelele din piele de pe care tranzactioneaza traderii din Dubai, la palatul din secolul 19 unde isi desfasoara activitatea brokerii spanioli, o parte din marile burse din lume inca pastreaza clasicul ring de tranzactionare. Cum arata in.

GALERIE FOTO: Primul site din lume a implinit 30 de ani. Cum a evoluat pana in prezent

Symbolics. com a implinit pe 15 martie 30 de ani. Este primul site din lume care s-a inregistrat pe domeniul . com. Pentru a celebra trei decenii de existenta pe internet, site-ul are ca deschidere un timelaps grafic cu tot felul de tipologii de constructii, de la caramida, beton armat, structuri pe lemn pana la cladiri din otel si sticla.

Primul transplant de penis din lume a fost finalizat cu succes

Primul transplant de penis din lume realizat cu succes a fost efectuat de o echipa de chirurgi din Africa de Sud. BBC scrie ca pacientul si-a pierdut penisul in urma unei proceduri de circumcizie esuate. in Africa.

China, al treilea exportator de armament din lume. SUA si Rusia pe primele doua locuri

China a devenit al treilea exportator de armament din lume, dupa Statele Unite si Rusia, depasind Germania, Franta si Marea Britanie, in perioada 2010-2014, anunta Centrul de Cercetare Internationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )