Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Ninsorile din Japonia, cele mai puternice din ultimii 50 de ani, au provocat moartea a 11 persoane

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ninsorile din Japonia, cele mai puternice din ultimii 50 de ani, au provocat moartea a 11 persoane

Una dintre cele mai puternice ninsori din ultima jumatate de secol a cauzat in Japonia moartea a 11 persoane. Alte 1000 au fost ranite in urma furtunilor de zapada din arhipelag, acolo unde stratul de omat a depasit 80 de centimetri in regiunea de nord-est a tarii, informeaza CNN. continuă pe Adevărul

Radu Beligan, printre cele mai puternice 100 de personalitati in divertisment la nivel mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate.

Business Insider: Radu Beligan, unul dintre cele mai puternice persoane de la Hollywood

Radu Beligan, care in decembrie 2013 a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru, a fost desemnat de catre Business Insider unul dintre cei mai puternici.

VIDEO Au fost descoperite cele mai vechi urme umane in afara continentului african

Cele mai vechi urma de pasi umani descoperite in afara continentului african au fost observate pe coasta de est a Angliei, a anuntat vineri la British Museum din Londra echipa de cercetatori, citata de France Presse.

Radu Beligan, in topul celor mai puternice 100 de personalitati ale lumii!

Dupa ce a fost inclus in Cartea Recordurilor ca cel mai longeviv actor in activitate pe scena de teatru, Radu Beligan figureaza acum in topul celor mai puternice 100 de personalitati din divertisment, intr-un clasament intocmit de publicatia americana Business Insider.

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii Olimpiadei de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro.

Tarile din spatiul postsovietic ofera cele mai mari recompense pentru campionii de la Olimpiada de la Soci

Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus si Ucraina sunt tarile care promit printre cele mai mari recompense pentru sportivii care vor cuceri medalii la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, insa asteptarile ca reprezentantii lor sa urce pe podium sunt mici, potrivit zf. ro.

Acestea sunt cele mai tari aeroporturi din lume. Sunt adevarate ORASE. Otopeniul pare o statie de autobuz pe langa ele

Zeci de milioane de oameni trec anual prin aceste aeroporturi. Bagaje, zboruri, zgomot si miliarde de pasi facuti catre destinatii din intreaga lume. in lista de mai jos va vom prezenta cateva din cele mai tari.

Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone.

Preturile foarte mari ii determina pe posesorii de telefoane mobile scumpe sa le utilizeze cu o grija deosebita. De multe ori insa, felul in care sunt folosite nu este cel mai indicat, scrie Mediafax. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone: Telefonul ramane deschis tot timpul Telefoanele ar trebui sa fie inchise periodic, altfel bateria se va termina mai repede decat in mod normal, anunta Huffington Post. Chiar daca este inactiv, atunci cand telefonul .

Istoria lui Jay Leno, la The Tonight Show: cele mai bune momente

Se stia de foarte multa vreme ca Jay Leno 63 de ani) se va retrage din cadrul emisiunii The Tonight Show, locul lui fiind luat de actorul de comedie Jimmy Fallon. Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea. A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator, a mai spus acesta. Astfel evenimentul marcheaza cu adevarat o oportunitate de a revedea unele dintre cele mai bune momente din timpul emisiunii.

Cele mai vechi urme de pasi umani din afara Africii au fost gasite in estul Angliei

Oamenii de stiinta au descoperit cele mai vechi urme de pasi umani din afara continentului african pe coasta Norfolkului din estul Angliei, acestia reprezentand o dovada concreta a locuirii acestei zone.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )