Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Observatorii Expert Forum au raportat mai multe nereguli la vot: defectiuni la sistemul informatic si tentative de a limita activitatea observatorilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Observatorii Expert Forum au raportat mai multe nereguli la vot: defectiuni la sistemul informatic si tentative de a limita activitatea observatorilor

Observatorii electorali de la Expert Forum EFOR) au raportat mai multe nereguli ce s-ar fi petrecut in dimineata alegerilor si sambata. In localitatea Odoreu, judetul Satu Mare, observatorul asociatiei ar fi fost agresat de primarul comunei si i s-a rupt acreditarea. In Bucuresti, au fost raportate tentative de limitare a activitatii observatorilor, intr-o sectie de votare urna a fost sigilata cu o zi inainte si cateva probleme legate de functionarea sistemului informatic. continuă pe Hotnews

Sindicalistii din transporturi si din industria auto protesteaza la Palatul Cotroceni. Ei denunta mai multe nereguli, intr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui

Sindicalistii din transporturi si cei din industria de autovehicule si subansamble auto protesteaza, joi, la Palatul Cotroceni. Ei sunt nemultumiti de de lipsa investitiilor din cele doua sectoare de activitate, cat si de nivelul salariilor si de conditiile de lucru.

Expert Forum semnaleaza nereguli la vot in localitati din tara: Persoane care intra in cabine cu alegatorii si le indica ce sa voteze si campanie electorala continuata in ziua votului

Expert Forum semnaleaza nereguli in ziua votului in cateva localitati din tara, precum persoane care intra dupa alegatori in cabina si le indica ce sa voteze, campanie electorala continuata ilegal duminica, in ziua votului, probleme la calitatea materialelor electorale, precum stampila insuficient de vizibila si buletine de vot taiate si lipite care nu aratau ca specimenul afisat.

Un barbat din Constanta a incercat sa convinga electoratul cu toporul. Mai multe incidente au aparut la alegeri (VIDEO)

Scandal in comuna constanteana Ciobanu. Mai multi oameni care au mers la vot au fost intampinati de un cetatean inarmat cu un topor. Incidente insa au fost in mai multe.

UPDATE. Cod ROSU de inundatii in mai multe judete. Autoritatile sunt in alerta maxima. Doi oameni au murit

Hidrologii au emis avertizare COD ROSU de inundatii in mai multe judete din tara. Cel putin doua persoane au murit, sute de gospodarii au fost inundate, zeci de familii au fost evacuate de urgenta si mai multe drumuri au ajuns sub ape. Peste 200 de persoane au fost evacuate preventiv si salvate din situatii de urgenta de catre structurile MAI.

Mai multe drumuri din judetul Timis au fost inundate din cauza ploilor cazute in ultima perioada (FOTO)

Timisul sub teroare. Asa poate fi descris judetul dupa ce ce sambata si duminica mai multe drumuri au fost inundate de cantitatile mari de apa care s-au revarsat in ultimele zile. Pompierii au.

Alegeri cu probleme in Constanta. Au fost intocmite mai multe dosare penale

In Constanta s-au inregistrat mai multe incidente electorale si chiar s-a intocmit un dosar penal.

SOC! S-au decis deja alegerile in BUCURESTI? La ora 11:00 au votat mai multe FEMEI, decat BARBATI! (FOTO)

Statisticile in timp real oferite in premiera anul acesta de Biroul Electoral Central aduc date interesante din procesul votarii. Astfel, in Bucuresti, pana la ora 11:00 au votat mai multe.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri, din cauza inundatiilor. Vezi care este situatia traficului rutier

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta din cauza precipitatiilor abundente din ultimele ore, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, scrie Mediafax. in judetul.

Mai multe strazi din Constanta inundate; o casa din Navodari, distrusa de trasnet

Mai multe strazi din municipiul Constanta au fost inundate, vineri seara, in urma unei ploi torentiale, iar o casa din Navodari a fost distrusa in totalitate dupa ce a fost lovita de trasnet.

Mai multe plicuri cu o pulbere alba neidentificata au declansat alerte in Norvegia si Suedia

Mai multe plicuri ce contineau o pulbere alba neidentificata au declansat alerte, joi si vineri, la doua birouri postale din Norvegia si Suedia, in prezent fiind analizate de experti, transmite DPA, citand politiile din cele doua tari, preluate de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )