Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Peste 15.000 de persoane la mitingul PDL de la Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc nu participa/ Basescu: Mitingul este binevenit

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Peste 15.000 de persoane la mitingul PDL de la Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc nu participa/ Basescu: Mitingul este binevenit

In jur de 15. 000 de persoane participa la un miting anti-guvenamental organizat de PDL la Cluj-Napoca, potrivit imaginilor difuzate de B1 TV. Primarul Emil Boc nu este prezent la miting intrucat va participa, impreuna cu presedintele Traian Basescu a dezbaterea de la Bucuresti a Fundatiei Miscarea Populara. continuă pe Hotnews

UPDATE Peste 15.000 de persoane la mitingul PDL de la Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc nu participa/ Basescu: Mitingul este binevenit

In jur de 15. 000 de persoane participa la un miting anti-guvenamental organizat de PDL la Cluj-Napoca, potrivit imaginilor difuzate de B1 TV. Primarul Emil Boc nu este prezent la miting intrucat va participa, impreuna cu presedintele Traian Basescu a dezbaterea de la Bucuresti a Fundatiei Miscarea Populara.

UPDATE Peste 15.000 de persoane la mitingul PDL de la Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc nu participa

In jur de 15. 000 de persoane participa la un miting anti-guvenamental organizat de PDL la Cluj-Napoca, potrivit imaginilor difuzate de B1 TV. Primarul Emil Boc nu este prezent la miting intrucat va participa, impreuna cu presedintele Traian Basescu a dezbaterea de la Bucuresti a Fundatiei Miscarea Populara.

Cateva mii de persoane la mitingul PDL de la Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc nu participa

Cateva mii de persoane participa la un miting anti-guvenamental organizat de PDL la Cluj-Napoca, potrivit imaginilor difuzate de B1 TV. Primarul Emil Boc nu este prezent la miting intrucat va participa, impreuna cu presedintele Traian Basescu a dezbaterea de la Bucuresti a Fundatiei Miscarea Populara.

La mitingul PDL de la Cluj sunt asteptate 15.000 de persoane. Circulatia va fi restrictionata in centru

PDL va organiza, sambata, de la ora 11. 00, in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, un miting de protest fata de actuala guvernare, la care sunt asteptate circa 15. 000 de persoane. Desi presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a anuntat participarea, fostul presedinte, Emil Boc, este indecis. Traficul va fi restrictionat in centrul orasului.

Emil Boc va lipsi de la mitingul PDL de la Cluj. Va participa cu Traian Basescu la o dezbatere organizata la Bucuresti de Miscarea Populara

Primaurl Clujului, fost premier, Emil Boc va participa, sambata, 22 martie, de la ora 12. 00, impreuna cu presedintele Traian Basescu, la dezbaterea de la Bucuresti a Fundatiei Miscarea Populara. Deci va lipsi de la mitingul care va fi organizat la Cluj-Napoca de PDL.

Emil Boc va participa cu Traian Basescu la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara din Capitala, lipsind astfel de la mitingul PDL din Cluj-Napoca

Fostul premier Emil Boc va participa, impreuna cu presedintele Traian Basescu, la dezbaterea de la Bucuresti a Fundatiei Miscarea Populara, astfel incat va absenta de la mitingul care va fi organizat la Cluj-Napoca de PDL.

UPDATE. Mii de oameni la mitingul PDL in Cluj. Emil Boc a preferat o dezbatere cu Traian Basescu.

UPDATE Liderul PDL, Vasile Blaga, la mitingul de la Cluj: Acesta este PDL-ul. Nu sunt doua PDL-uri! Cateva mii de persoane, membri si simpatizati ai PDL, participa, sambata, la Cluj-Napoca, la un miting de protest fata de actuala guvernare, intre cei prezenti numarandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga, Theodor Stolojan si Catalin Predoiu. Participantii la mitingul PDL cu tema Guvernul Ponta - marea minciuna nationala s-au adunat, sambata, in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, .

Vasile Blaga, la mitingul PDL: USL s-a batut pentru ciolane (VIDEO)

Presedintele PDl,Vasile Blaga, a afirmat, sambata, la mitingulPDL de la Cluj-Napoca, ca fosta guvernare USL s-a batut pentru ciolane. Noi suntem barbati si femei adevarate care iubim.

Boc, despre mitingul PDL de la Cluj: Poate ma duc, poate nu ma duc.

Fostul premier Emil Boc spune ca nu stie, deocamdata, daca va participa sau nu la mitingul care va fi organizat de PDL, sambata, la Cluj-Napoca, afirmand ca este un simplu membru al partidului, care are o mai mare libertate de miscare si poate lua decizii asa cum crede de cuviinta, potrivit Mediafax. Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, daca va participa la mitingul care va fi organizat in oras, sambata, de PDL. Eu sunt un simplu .

Catalin Predoiu, la mitingul PDL: Victor Ponta e iresponsabil, abuziv si incompetent (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PDl, CatalinPredoiu, a afirmat, sambata, la mitingul PDL dinCluj-Napoca, ca premietrul Victor Ponta este iresponsabil, abuziv si incompetentPonta e iresponsabil,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )