Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO. PNL nu vrea ca Sebastian Ghita sa participe la sedinta Comisiei de control SRI. Deputatul este plecat in strainatate

România Liberă România Liberă,
VIDEO. PNL nu vrea ca Sebastian Ghita sa participe la sedinta Comisiei de control SRI. Deputatul este plecat in strainatate

Cezar Preda si Teodor Atanasiu, membri in Comisia de control al Serviciului Roman de Informatii, au declarat, marti, ca deputatul PSD Sebastian Ghita nu ar trebui sa particpe la sedinta Comisiei de control al SRI. Ne vom intalni luni sa discutam, speram in absenta domnului Ghita, care este in conflict de interese si care nu se va prezenta la Comisie, si vom face tot ceea ce e de facut, adica o ancheta, sustine senatorul PNL Teodor Atanasiu. continuă pe România Liberă

PNL cere ca Sebastian Ghita sa se recuze de la sedinta de luni a Comisiei de control SRI

Parlamentarii PNL Cezar Preda si Teodor Atanasiu, membri in Comisia de control al SRI, au declarat, marti, ca deputatul PSD Sebastian Ghita ar trebui sa se recuze de la discutiile privind scandalul in care este implicat, alaturi de Florian Coldea.

PNL nu vrea ca Sebastian Ghita sa participe la sedinta Comisiei de control SRI

Cezar Preda si Teodor Atanasiu, membri in Comisia de control al Serviciului Roman de Informatii, au declarat, marti, ca deputatul PSD Sebastian Ghita nu ar trebui sa particpe la sedinta Comisiei de control al SRI. Ne vom intalni luni sa discutam, speram in absenta domnului Ghita, care este in conflict de interese si care nu se va prezenta la Comisie, si vom face tot ceea ce e de facut, adica o ancheta, sustine senatorul PNL Teodor Atanasiu.

Sebastian Ghita NU ARE VOIE sa participe la audierea lui Florian Coldea

Comisia de control a SRI i-a interzis lui Sebastian Ghita, membru al comisiei, sa participe la sedinta de audiere a sefului interimar al SRI, Florian Coldea. Audierea va avea loc.

Sebastian Ghita catre sefii SRI: Daca faceti cu mine cum ati facut cu Traian Basescu, va impusc

Elena Udrea a continuat seria dezvaluirilor cu faptul ca Sebastian Ghita i-ar fi amenintat pe sefii SRI ca ii impusca daca indraznesc sa ii aresteze fratele, asa cum au procedat cu Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

Elena Udrea, noutatea zilei: Sebastian Ghita l-a vizitat pe Dorin Cocos la arest

Liderul PMP Elena Udrea a dezvaluit, luni seara, ca Sebastian Ghita l-a vizitat pe fostul ei sot, Dorin Cocos, la arest.

Elena Udrea: Sebastian Ghita s-a dus la Coldea si Maior si le-a spus ca daca ii fac lui ce i-au facut lui Traian Basescu cu fratele lui ii va impusca

Elena Udrea a afirmat luni seara, invitata la Gandul. info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu HotNews. ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus metaforic sefilor serviciului, George Maior si gen Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta fratelui sau un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Marian Vanghelie: Sebastian Ghita a luat bani din redeventele de la OMV

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a deuntat, duminica, odata cu lansarea platformei politice Romania noastra, coruptia din PSD si nepotismul din guvern, sustinand ca deputatul Sebastian Ghita ar fi luat bani de la Victor Ponta, fondurile provenind din redevente de la OMV, potrivit Digi 24.

PNL vrea la guvernare. Fuziunea PNL - PDL a fost aprobata la primul Consiliul National al partidului in noua formula (VIDEO)

PNL vrea la guvernare. Acesta a fost ideea pe care au sustinut-o liderii liberali la primul Consiliul National al partidului in noua formula, intrunit la Palatul Parlamentului. Vasile Blaga a adaugat ca este.

PNL vrea la guvernare. Fuziunea PNL - PDL a fost aprobata la primul Consiliul National al partidului in noua formula

PNL vrea la guvernare. Acesta a fost ideea pe care au sustinut-o liderii liberali la primul Consiliul National al partidului in noua formula, intrunit la Palatul Parlamentului. Vasile Blaga a adaugat ca este.

PNL vrea solutii urgente pentru rezolvarea crizei francului elvetian si il acuza pe Victor Ponta ca trateaza problema cu superficialitate (VIDEO)

Eliminarea supraacizei la combustibili si a taxei pe stalp se numara printre prioritatile legislative ale noului PNL in perioada imediat urmatoare. Deputatii liberali cer si audierea conducerii BNR in Comisia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )