Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ponta, despre referendumul anuntat de Basescu: Dezamagire totala. Crin Antonescu: Nu discut mahalagisme

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ponta, despre referendumul anuntat de Basescu: Dezamagire totala. Crin Antonescu: Nu discut mahalagisme

Premierul Victor Ponta a calificat drept o dezamagire totala anuntul facut marti seara de presedintele Traian Basescu privind un nou referendum pentru un parlament unicameral cu 300 de parlamentari, in timp ce liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca nu discuta mahalagismele sefului statului. continuă pe Hotnews

UPDATE Ponta, despre referendumul anuntat de Basescu: Dezamagire totala. Crin Antonescu: Nu discut mahalagisme

Remierul Victor Ponta a calificat drept o dezamagire totala anuntul facut marti seara de presedintele Traian Basescu privind un nou referendum pentru un parlament unicameral cu 300 de parlamentari, in timp ce liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca nu discuta mahalagismele sefului statului.

Ponta: Anuntul presedintelui privind un nou referendum este o dezamagire totala

Premierul Victor Ponta a catalogat drept o dezamagire totala anuntul facut aseara de presedintele Traian Basescu privind un nou referendum pentru un parlament unicameral cu un numar de 300 de parlamentari, potrivit surselor de presa.

Ponta, ATAC la adresa presedintelui: Referendumul lui Basescu este un nou SCANDAL. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, cu privire la demararea de catre presedinte a procedurii de convocare a unui referendum pe tema Parlamentului unicameral si a restrangerii numarului de parlamentari la 300, ca initiativa acestuia nu reprezinta decat un nou scandal. Aventurile lui Traian Basescu nu ne intereseaza . Referendumul lui Basescu este un nou scandal. Ramanem pe pozitiii, a subliniat Victor Ponta. E dreptul presedintelui sa faca cate referendumuri doreste .

Liviu Negoita: PDL sustine referendumul anuntat de Basescu.

Prim-viceprseintele PDL Liviu Negoita a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca PDL sustine initiativa presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui referendum pe tema Parlamentului unicameral, dar isi exprima rezervele ca USL va respecta rezultatele consultarii, scrie Mediafax. Sustinem initiativa presedintelui, dar ne exprimam rezervele ca actuala coalitie, USL, va respecta rezultatul unui nou referendum pe aceasta tema. Presedintele isi manifesta un drept constitutional insistand .

Liviu Negoita spune ca PDL sustine referendumul anuntat de Traian Basescu

Prim-viceprseintele PDL Liviu Negoita a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca PDL sustine initiativa presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui referendum pe tema Parlamentului unicameral, dar isi exprima rezervele ca USL va respecta rezultatele unui nou referendum.

Dan Nica, despre referendumul declansat de presedintele Basescu: Trebuie facuta o evaluare juridica

Ministrul Comunicatiilor Dan Nica a comentat, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii La Ordinea Zilei, declaratia presedintelui Traian Basescu cu privire la declansarea unui referendum pentru.

Zgonea: Luni cer convocarea Birourilor permanente reunite pentru a discuta despre referendumul solicitat de presedinte

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, astazi, ca Parlamentul isi va exprima cat mai repede posibil punctul de vedere in privinta referendumului solicitat de Traian Basescu, motivand ca nu are niciun rost sa se caute tertipuri.

VIDEO Victor Ponta, despre impozitarea veniturilor compensatorii: Corpul de Control verifica daca ordonanta a fost modificata la SGG sau la Finante

Premierul Victor Ponta si-a nuantat tonul in ceea ce priveste aplicarea impozitului de 85% pentru salariile compensatorii doar la Autoritatea de Supraveghere Financiara, anuntand ca in prezent Corpul de Control verifica daca ordonanta Guvernului in acest sens a fost modificata la Secretariatul General al Guvernului sau la Ministerul Finantelor.

VIDEO Victor Ponta, despre discutiile cu Angela Merkel: Nu am vorbit aproape deloc de 2012. Romania a redevenit un partener important si de incredere al Germaniei

Romania a redevenit un partener important si de incredere al Germaniei, a declarat marti premierul Victor Ponta, la Stuttgart, adaugand ca in perioada urmatoare vor urma si alte investitii germane in tara noastra.

Mircea Badea, despre dorinta lui Basescu de a organiza un alt referendum: Tupeul acestui macac este urias

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de marti a emisiunii in gura presei declaratiile presedintelui Traian Basescu, acesta solicitand organizarea unui nou referendum pentru Parlament unicameral si 300.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )