Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ponta: Formula cu cele opt regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna. Actualele regiuni sunt mult prea mari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ponta: Formula cu cele opt regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna. Actualele regiuni sunt mult prea mari

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca formula cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna, ele fiind mult prea mari pentru standardele europene, informeaza Mediafax. Judetele sunt prea mici, insa cele opt regiuni actuale sunt mult prea mari pentru standardele europene si probabil ca una din variantele posibile e sa avem 10 sau 12, a declarat premierul. continuă pe Hotnews

Ponta: Formula cu cele opt regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna. Actualele regiuni sunt mult prea mari

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca formula cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna, ele fiind mult prea mari pentru standardele europene, informeaza Mediafax. Judetele sunt prea mici, insa cele opt regiuni actuale sunt mult prea mari pentru standardele europene si probabil ca una din variantele posibile e sa avem 10 sau 12, a declarat premierul.

Ponta: Sunt pentru regiunea Bucovina, actualele regiuni sunt prea mari.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca sustine infiintarea regiunii Bucovina si a aratat ca formula cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este cea mai buna, pentru ca sunt prea mari pentru standardele europene, transmite Mediafax. Intrebat intr-o conferinta de presa daca sustine infiintarea regiunii Bucovina, Ponta a raspuns afirmativ. Daca tot am copilarit in Bucovina, sunt pentru. De fapt, regiunea Bucovina ar fi frumoasa o microregiune europeana Bucovina. Daca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )