Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO. Ponta: NU imi dau demisia din functia de premier. Vom continua actul de guvernare. Nu se schimba cota unica, nu se maresc taxe. MAINE respingem definitiv legea amnistiei si gratierii

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta: NU imi dau demisia din functia de premier. Vom continua actul de guvernare. Nu se schimba cota unica, nu se maresc taxe. MAINE respingem definitiv legea amnistiei si gratierii

Victor Ponta: Nu imi dau demisia din functia de prim-ministru. Vom continua actul de guvernare. Nu se schimba cota unica, nu se maresc taxe. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Ponta: Nu imi dau demisia din functia de prim-ministru. Vom continua actul de guvernare. Nu se schimba cota unica, nu se maresc taxe. MAINE respingem definitiv legea amnistiei si gratierii

Ponta: Nu imi dau demisia din functia de prim-ministru. Vom continua actul de guvernare. Nu se schimba cota unica, nu se maresc taxe.

VIDEO Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD: In mod evident, aceasta campanie a fost pierduta, in primul rand, din vina domniei sale

Dan Sova, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta, a cerut, luni, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, motivand ca Dragnea, in calitate de coordonator al campaniei PSD pentru prezidentiale, trebuie sa isi asume responsabilitatea dupa esecul in alegeri si sa faca un pas in spate.

Victor Ponta: Resping categoric ca-mi dau demisia, cat timp nimeni dintre colegii mei nu mi-au cerut-o

La scurt timp dupa ce si-a recunoscut infrangerea in fata lui Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta a declarat, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca nu isi va prezenta demisia din.

Dragnea: Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim-ministru

Victor Ponta nu-si va da demisia din functia de prim-ministru, a declarat, duminica seara, presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, la scurt timp dupa ce premierul si-a recunoscut infrangerea in fata lui Klaus Iohannis.

Care sunt planurile de viitor ale premierului Victor Ponta: Nu voi ezita sa fac acest lucru

Victor Ponta nu va demisiona din functia de premier si le multumeste romanilor care l-au votat. Premierul a vorbit la Sinteza zilei, la scurt timp dupa ce a anuntat ca l-a felicitat pe Klaus Iohannis. Desi.

VIDEO Ponta a ajuns de rasul membrilor ACL din tara. La Iasi, au iesit in strada si canta Desteapta-te, romane!

Lacunele inacceptabile ale candidatului PSD pentru functia de presedinte al Romaniei, Victor Ponta, care a gresit un vers din prima strofa a imnului national, sunt taxate drastic de catre opozitia politica.

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: Ponta, da-ti demisia! Ponta: Resping categoric

Monica Macovei ii cere lui Victor Ponta demisia pentru organizarea votului in diaspora. Victor Ponta repinge categoric posibilitatea unei demisii din fruntea Guvernului.

VIDEO. Ponta: NU voi DEMISIONA de la sefia Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca respinge ideea demisiei din fruntea Guvernului, cat timp colegii nu ii cer acest lucru, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )