Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Profesoara americana injunghiata mortal la Abu Dhabi este de origine romana

Adevărul Adevărul,
VIDEO Profesoara americana injunghiata mortal la Abu Dhabi este de origine romana

Profesoara americana injunghiata mortal in toaleta unui mall din Abu Dhabi de catre o persoana care purta un val integral negru este o unguroiaca nascuta in Romania, a anuntat firma de recrutare care a plasat-o la post in Emiratele Arabe Unite EAU), relateaza Fox News online. continuă pe Adevărul

Profesoara americana injunghiata mortal la Abu Dhabi este o romanca din Oradea

Profesoara americana injunghiata mortal in toaleta unui mall din Abu Dhabi de catre o persoana care purta un val integral negru a terminat Liceul Pedagogic din Oradea in 1985. Mama profesoarei Ibolya Ryan 47 de ani), care avea doi baieti gemeni in varsta de 11 ani, traieste in comuna Simian, din judetul Bihor.

Profesoara americana injunghiata mortal la Abu Dhabi este de origine romana

Profesoara americana moarta la Abu Dhabi era o unguroaica nascuta in Romania. Femeia a fost injunghiata mortal in toaleta unui mall din Abu Dhabi de catre o persoana care purta val negru islamic.

Profesoara americana injunghiata mortal la Abu Dhabi este de origine romana

Profesoara americana injunghiata mortal in toaleta unui mall din Abu Dhabi de catre o persoana care purta un val integral negru este o unguroiaca nascuta in Romania, a anuntat firma de recrutare care a.

UPDATE. Profesoara americana de origine romana, omorata in Abu Dhabi. Femeia care a ucis-o, retinuta

O profesoara de origine romana, cu cetatenie americana, care muncea in Abu Dhabi, a fost injunghiata mortal de o persoana cu un val negru, relateaza Fox News, potrivit Mediafax.

Profesoara americana de origine romana, omorata in Abu Dhabi

O profesoara de origine romana, cu cetatenie americana, care muncea in Abu Dhabi, a fost injunghiata mortal de o persoana cu un val negru, relateaza Fox News, potrivit Mediafax.

O profesoara de origine americana a fost injunghiata mortal in Emiratele Arabe Unite

O femeie din Statele Unite a fost injunghiata mortal de un individ inca neidentificat, intr-un centru comercial din Abu Dhabi, relateaza CNN. Americanca de 37 de ani, al carei nume nu a fost dezvaluit, a fost.

O americanca, injunghiata mortal intr-un centru comercial din Abu Dhabi

O americanca a fost injunghiata mortal intr-un centru comercial din Abu Dhabi, anunta CNN. Femeia de 37 de ani, al carei nume nu a fost dezvaluit, a fost transportata la spital dupa ce a fost injunghiata.

CNN: O femeie din America a fost injunghiata mortal in Emiratele Arabe Unite

Politia din Emiratele Arabe Unite, citata de CNN, a anuntat in urma cu putin timp ca o femeie din Statele Unite a fost injunghiata mortal de un individ inca neidentificat, intr-un mall din Abu Dhabi. Femeia, in varsta de 37 de ani si al carei nume nu a fost dezvaluit, a fost transportata la spital Medicii nu i-au putut salva viata.

O femeie, arestata pentru uciderea romancei din Abu Dhabi. in casa suspectei au fost gasiti explozibili

Autoritatile din Emiratele Unite au prins-o pe femeia care a ucis o profesoara originara din Romania in toaleta unui centru comercial din Abu Dhabi. Ucigasul este o femeie din Emirate, cel mai posibil o.

O femeie a fost arestata dupa uciderea profesoarei americane de origine romana la Abu Dhabi

O femeie din Emiratele Arabe Unite a fost arestata joi pentru uciderea profesoarei americane de origine romana Ibolya Ryan, intr-un centru comercial din Abu Dhabi. Ministrul de interne al acestei tari a anuntat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )