Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Prognoza meteo pentru weekend: Dupa o zi de sambata cu temperaturi mai ridicate decat normal, duminica se anunta ploi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prognoza meteo pentru weekend: Dupa o zi de sambata cu temperaturi mai ridicate decat normal, duminica se anunta ploi

Sambata, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. In sudul si in estul tarii nebulozitatea va persista si vor fi ploi slabe sau burnite. In celelalte regiuni cerul va avea innorari temporare, mai accentuate spre seara si noaptea, cand va ploua pe arii tot mai extinse, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru weekend: Dupa o zi de sambata cu temperaturi mai ridicate decat normal, duminica se anunta ploi

Sambata, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. In sudul si in estul tarii nebulozitatea va persista si vor fi ploi slabe sau burnite. In celelalte regiuni cerul va avea innorari temporare, mai accentuate spre seara si noaptea, cand va ploua pe arii tot mai extinse, transmite Mediafax.

Vremea ramane calda si in week-end. Prognoza meteo pentru Bucuresti, munte si intreaga tara

Sambata, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. in sudul si in estul tarii nebulozitatea va persista si vor fi ploi slabe sau burnite. in celelalte regiuni cerul va.

Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vremea se incalzeste

Miercuri, vremea se va incalzi, devenind calda pentru aceasta perioada din an in toata tara, cu maxime cuprinse intre 9 si 17 grade si minime, in general, intre 0 si 10 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua slab in est si sud-est, iar dupa-amiaza si noaptea in dealurile din sud si in vestul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Banat, Crisana, precum si la munte. Dimineata si noaptea in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: vremea va fi calda pentru aceasta perioada

Joi, vremea va fi calda pentru ultima decada a lunii noiembrie. Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua slab, pe arii restranse in vest, sud-vest si la munte si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in zona montana inalta si pe litoralm, se arata in prognoza publicata de Mediafax.

Vreme usor mai calda in perioada urmatoare. Vezi prognoza meteo pentru joi si vineri

Joi, vremea va fi calda pentru ultima decada a lunii noiembrie. Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua slab, pe arii restranse in vest, sud-vest si la munte si izolat in rest. Vantul va sufla slab.

Prognoza meteo: Vremea se raceste cu peste 10 grade Celsius. Ne bucuram de ultimele zile caldute ale toamnei

Meteorologii anunta pentru urmatoarele doua saptamani o scadere accentuata a temperaturilor, iar mercurul din termometre va cobori cu peste 10 grade Celsius. Deocamdata, ne bucuram de ultimele zile caldute de toamna.

VIDEO. Interlop arestat pentru ca abuza minore din centrele de plasament.

Un interlop a fost arestat pentru ca ar fi racolat fete minore din centre de plasament. El punea fetele sa intretina relatii sexuale cu diversi clienti, potrivit B1TV. Tei adolescente din Iasi au fost vandute ca o marfa, timp de doi ani, in diferite apartamente inchiriate sau hoteluri din municipiul Iasi. Fetele au fost racolate din caminele de orfani de un apropiat al clanului Corduneanu, scriu jurnalistii de la Ziarul de Iasi. // Cazul dateaza din 2011, insa interlopul a .

Banci amendate pentru discriminare, dupa ce au refuzat un credit pentru adaptarea locuintei unei persoane cu dizabilitati la nevoile sale

Doua unitati bancare au fost amendate cu 4. 000 de lei fiecare pentru discriminare indirecta, dupa ce au refuzat sa acorde un credit bancar, anunta Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Creditul bancar a fost solicitat pentru adaptarea locuintei unei persoane cu dizabilitati la nevoile sale.

Scoala amendata pentru DISCRIMINARE, dupa ce a incercat sa formeze o clasa de elita

O scoala generala din Capitala a fost amendata cu 1. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. in cadrul scolii a fost organizat un concurs de matematica pentru a imparti elevii in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )