Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Programul de guvernare al USL va fi prezentat joi la Palatul Parlamentului

Hotnews Hotnews,
VIDEO Programul de guvernare al USL va fi prezentat joi la Palatul Parlamentului

Conducerea USL s-a reunit, luni, in sedinta saptamanala, pentru a discuta programul de campanie si calendarul actiunilor din campanie, ocazie cu care secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca programul de guvernare urmeaza sa fie prezentat joi, la Palatul Parlamentului, informeaza Mediafax. UPDATE Premierul Victor Ponta a precizat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei, ca urmeaza ca pana joi sa fie finalizat programul de guvernare pentru 2012-2016 si prezentat in cadrul unei manifestari de la Palatul Parlamentului de la ora 17:00. continuă pe Hotnews

Programul de guvernare al USL va fi prezentat joi la Palatul Parlamentului

Conducerea USL s-a reunit, luni, in sedinta saptamanala, pentru a discuta programul de campanie si calendarul actiunilor din campanie, ocazie cu care secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca programul de guvernare urmeaza sa fie prezentat joi, la Palatul Parlamentului, informeaza Mediafax.

Ponta: Programul de guvernare al USL va fi lansat pe 8 noiembrie

Programul de guvernare al USL 2012 - 2016 va fi lansat pe 8 noiembrie, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta. El a adaugat ca bugetul pe 2013 poate fi aprobat pana la sfarsitul anului.

Colegiul Director National al PDL se reuneste duminica la Palatul Parlamentului

Colegiul Director National al PDL se reuneste duminica la Palatul Parlamentului, intr-o sedinta care precede lansarea candidatilor Aliantei Romania Dreapta la alegerile parlamentare si a programului politic.

Ponta: Pe 8 noiembrie vom lansa Programul de guvernare al USL 2012- 2016

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca programul de guvernare al USL 2012 - 2016 va fi lansat pe 8 noiembrie, precizand ca exista o strategie fiscala privind mentinerea impozitarii de 16%.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )