Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Protest in inima Bucurestiului cu peste 50.000 de oameni care au format tricolorul: Vrem sa muncim, nu sa va pazim!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest in inima Bucurestiului cu peste 50.000 de oameni care au format tricolorul: Vrem sa muncim, nu sa va pazim!

Foto: Dan Mihai BalanescuPeste 50. 000 de oameni au fost in Piata Victoriei duminica seara, pe un ger naprasnic, in cea de-a 13-a zi consecutiva de proteste anti-guvernamentale. Cel mai spectaculos moment al serii a fost de departe cel de la ora 21:00, cand multimea din piata a format un tricolor imens, prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Coregrafia a fost exceptionala, momentul fiind cu adevarat emotionant. La ora 21. 00, protestatarii si-au aprins lanternele de la telefoane sub foile respective, si asa s-a format un urias tricolor luminos. continuă pe Hotnews

Dragos Bucur il sustine pe Mircea Marian: Banuiesc ca ai simtit ce simt si eu, neputinta de a lupta cu oameni care fac orice pentru mai multa putere

Domnule jurnalist, poate nu ai facut bine ce ai facut, dar eu tot te sustin, pentru ca banuiesc ca ai simtit ce simt si eu, neputinta de a lupta cu oameni care se ascund in spatele altora, care au interpusi si care fac orice pentru mai multa putere. Si trecand peste asta, ne vedem diseara in Piata:)), a spus Dragos Bucur.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )