Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Provocarea galetii cu gheata a ajuns la Chisinau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Provocarea galetii cu gheata a ajuns la Chisinau

Mai multe persoane publice din Republica Moldova au fost provocate si au raspuns sau nu campaniei umanitare Ice Watter Bucket Chellenge, foarte populara acum in America. continuă pe Adevărul

CATD opreste apa in mai multe blocuri din Targoviste

Mai multe blocuri din cartierul targovistean micro 6 vor ramane, maine, fara apa. Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile, intre orele 08:30 - 16:00, la blocurile: 19; 55; 60; de la 64 la 69; 74; 78; 79; 80, pentru efectuarea unor lucrari programate la retelele de apa.

Ploiesti: Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, arestat preventiv

Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, trupul acesteia fiind gasit luni dimineata pe o strada din Ploiesti, a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. Simona 31 de ani) si.

Ploiesti: Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, arestat preventiv

Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, trupul acesteia fiind gasit luni dimineata pe o strada din Ploiesti, a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova, scrie.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume nu a fost lasat sa intre in Dubai, fiind suspectat ca practica magia neagra

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, Rolf Buchholz, nu a fost lasat sa intre in Dubai, desi avea o reprezentatie de sustinut intr-un club de noapte din emiratul arab, scrie BBC News. Germanului, cu.

Peste 15.200 de locuri de munca, disponibile luni. Cele mai multe sunt in Cluj, Prahova si Bucuresti

Peste 15. 200 de locuri de munca sun disponibile, luni, la nivel national, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt Bucuresti, Cluj si Prahova.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, expulzat de autoritatile din Dubai si acuzat ca practica magia neagra

Germanul Rolf Buchholz, considerat a fi barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, a fost refuzat, duminica, de oficialii vamali din Dubai sa intre in acest emirat, deoarece autoritatile au considerat ca reprezinta un risc de securitate, relateaza Russia Today.

Colaboratorii lui Voiculescu i-au adus la inchisoare mai multe sacose cu bunuri decat aveau voie

Dan Voiculescu se afla de mai bine o saptamana dupa gratii, iar pana acum nu a fost vizitat de familie. A primit insa prea multe pachete. Vineri, fondatorul Partidului Conservator a primit vizita a trei dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )