Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Proxenetul din Ramnicu Sarat si-a macelarit familia, orbit de gelozie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Proxenetul din Ramnicu Sarat si-a macelarit familia, orbit de gelozie

Tragedia de la Ramnicu Sarat, in care doua fetite si mama lor au fost omorate, putea fi evitata daca tatal lor, proxenet condamnat, ar fi fost trimis in spatele gratiilor la timp. Triplul asasinat a ingrozit o comunitate, care nusi poate explica fapta tanarului. in timp ce ucigasul este ingrijit de medicii bucuresteni care vor sa-i salveze viata pentru a raspunde in fata legii, tatal barbatului ii doreste pedeapsa suprema. continuă pe Adevărul

Un barbat din Ramnicu Sarat si-a injunghiat mortal sotia si cele doua fiice cu varste pana in 10 ani

Un barbat din Ramnicu Sarat si-a injunghiat mortal sotia si cele doua fiice cu varste pana in 10 ani, relateaza Mediafax. Barbatul de etnie roma, fusese condamnat pentru viol si urma sa fie incarcerat, a.

VIDEO inregistrare cu surorile omorate de tatal lor, un proxenet din Ramnicu Sarat

O inregistrare din arhiva televiziunii TV Sat Ramnicu Sarat le surprinde pe micutele Nicoleta si Andeea, surorile omorate joi de tatal lor, in timp ce fac un om de zapada impreuna cu bunicul lor, la care tineau foarte mult. Cand a aflat ca urmeaza sa mearga la inchisoare, tatal fetitelor a pornit o cearta cu concubina lui, care i-ar fi spus ca nu il va astepta sa revina.

Un barbat din Ramnicu Sarat si-a ucis sotia si una dintre fetite

O crima teribila a avut loc, in jurul pranzului, in municipiul Ramnicu Sarat. Un barbat si-a atacat cu cutitul sotia si cele doua fetite, in locuinta familiei. Sotia barbatului si una dintre fetite cu varsta de 7 ani au murit dupa ce au fost injunghiate. A doua fetita a fost dusa la spital in stare grava si se lupta sa supravietuiasca.

VIDEO Doua fetite si mama lor, omorate de un proxenet orbit de gelozie

Tragedia de la Ramnicu Sarat, in care doua fetite si mama lor au fost omorate, putea fi evitata daca tatal lor, proxenet condamnat, ar fi fost trimis in spatele gratiilor la timp. Triplul asasinat a ingrozit o comunitate, care nusi poate explica fapta tanarului. in timp ce ucigasul este ingrijit de medicii bucuresteni care vor sa-i salveze viata pentru a raspunde in fata legii, tatal barbatului ii doreste pedeapsa suprema.

S-a taiat cu lama, in Primaria Ramnicu Sarat, ca sa i se dea casa

Gest extrem facut de un barbat din Ramnicu Sarat, pentru a-i convinge pe reprezentantii primariei sa ii dea un anumit loc de casa. in timpul audientei cu viceprimarul, nemultumitul a scos o lama si a inceput sa se taie pe maini si abdomen.

Ramnicu Sarat: Un barbat s-a taiat cu un cutit in sediul Primariei, unde venise sa ceara o locuinta

Un barbat din Ramnicu Sarat s-a taiat pe picioarecu un cutit, joi, in sediul primariei din oras, pentru a convinge autoritatile sa ii dea o locuinta, incidentul avand loc sub privirile mai multor.

Crima oribila la Ramnicu Sarat. Un barbat si-a ucis sotia si una dintre fetite

O crima teribila a avut loc, joi, in jurul pranzului, in municipiul Ramnicu Sarat. Un barbat si-a atacat cu cutitul sotia si cele doua fetite, in locuinta familiei. Sotia barbatului si una dintre fetite cu varsta de 7 ani au murit dupa ce au fost injunghiate. A doua fetita a fost dusa la spital in stare grava si se lupta sa supravietuiasca.

Un barbat din Ramnicu Sarat si-a ucis sotia si fetitele, dupa ce a aflat ca a va fi arestat

Barbatul de 30 de ani de etnie roma era cautat pentru viol si a amenintat in repetate randuri ca isi va ucide familia daca va fi retinut de politisti.

Un barbat din Ramnicu Sarat si-a ucis sotia si fetitele, dupa ce a aflat ca va fi arestat

Barbatul de 30 de ani de etnie roma era cautat pentru viol si a amenintat in repetate randuri ca isi va ucide familia daca va fi retinut de politisti.

Criminalul de la Ramnicu Sarat, adus in stare grava la Bucuresti dupa ce a incercat sa se sinucida

Urma sa mearga la inchisoare pentru o infractiune comisa in strainatate. Un viol. Nu a suportat ideea de a ajunge din nou dupa gratii. in trecut a mai fost la puscarie, conform vecinilor. A luat un cutit si si-a macelarit familia: concubin asi cele doua fete, de 7, respectiv 8 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )