Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO. Putin este un lider mai bun decat Obama, spune Donald Trump

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Putin este un lider mai bun decat Obama, spune Donald Trump

Controversatul candidat republican la presedintia SUA, Donald Trump, l-a laudat, din nou, miercuri, pe presedintele rus Vladimir Putin, la o dezbatere pe teme de aparare, la care a participat si contracandidata sa, Hillary Clinton, relateaza BBC. continuă pe România Liberă

VIDEO. Donald Trump: Putin este un lider mai bun decat Obama

Controversatul candidat republican la presedintia SUA, Donald Trump, l-a laudat, din nou, miercuri, pe presedintele rus Vladimir Putin, la o dezbatere pe teme de aparare, la care a participat si contracandidata sa, Hillary Clinton, relateaza BBC.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump sustine ca Vladimir Putin este un lider mai bun decat Barack Obama

Republicanul Donald Trump a declarat miercuri seara ca presedintele rus Vladimir Putin este un lider mult mai bun prin comparatie cu presedintele american Barack Obama. Declaratia controversata a miliardarului republican a avut loc in cadrul unui forum televizat cu democrata Hillary Clinton, insa nu este prima data cand acesta lauda stilul de conducere impus de Vladimir Putin, scrie DPA.

Donald Trump starneste noi controverse cu o afirmatie despre Vladimir Putin

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, l-a laudat miercuri pe presedintele rus Vladimir Putin, despre care a afirmat ca este un lider mai bun decat presedintele american.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )