Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Rezultate Bacalaureat 2015 Olt. Elevii, usurati: Nota a contat mai putin, important a fost sa promovam

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rezultate Bacalaureat 2015 Olt. Elevii, usurati: Nota a contat mai putin, important a fost sa promovam

Rezultate Bacalaureat 2015. Primele rezultate la BAC 2015 afisate marti - 7 iulie, arata ca rata de promovare la sesiunea de vara a examenului in judetul Olt este de 57,10% inainte de contestatii, cu aproape 9 procente mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut. Elevii care au vrut sa vada la fata locului notele obtinute nu au mai asteptat afisarea rezultatelor de pe siteul Ministerului Educatiei si au venit la sediile liceelor. continuă pe Adevărul

VIDEO Rezultate Bacalaureat 2015 Dolj. Reactiile elevilor, dupa aflarea rezultatelor: Ma asteptam sa obtin o note mai bune, dar este bine ca am promovat

Rezultate Bacalaureat 2015. Primele rezultate la BAC 2015 afisate marti - 7 iulie. Rata de promovabilitate in judetul Dolj este de 60,48%, cu aproximativ 5 procente mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Rezultate Bacalaureat 2015. Ce planuri au elevii care au promovat examenul de BAC din acest an

Marti, 7 iulie, au fost publicate primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2015. Elevii, in buna parte, s-au aratat foarte multumiti de notele obtinute.

Rezultate Bacalaureat 2015 Vrancea. Laura Teodora Loghin nu a avut timp sa se bucure de nota maxima: Acum plec la pregatire la fizica pentru facultate

Rezultate Bacalaureat 2015. Din situatia statistica realizata la nivelul judetului Vrancea rezulta ca trei candidati au obtinut media 10. Cele mai bune rezultate BAC 2015 le-au obtinut elevii de la Colegiul National Unirea, unde promovabilitatea a fost de 100%.

Rezultate Bacalaureat 2015. Cimpeanu, pentru Adevarul: La ora 9.00, marti, se afiseaza rezultatele de la Bac

Rezultate Bacalaureat 2015. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a declarat in exclusivitate pentru Adevarul ca rezultatele partiale de la Bacalaureat vor fi afisate marti dimineata la orele 9. Pentru a promova examenul, candidatii trebuie sa obtina cel putin nota 5 la probe si cel putin media 6 la examen.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO SALAJ. Ce note au obtinut elevii din Salaj la Bacalaureat

Liceenii din judetul Salaj afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Ce planuri de viitor are o eleva din Vrancea cu media 10 la bacalaureat

Una dintre elevele din judetul Vrancea cu media 10 la bacalaureat, Laura Loghin, spune ca nu se astepta sa ia nota maxima chiar la toate obiectele si ca ar vrea sa studieze.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 BUCURESTI. Cum s-au descurcat elevii din Capitala la examenul de BAC

Liceenii din Capitala afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO TULCEA. Ce note au obtinut elevii din Tulcea la examenul de BAC

Liceenii din judetul Tulcea afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO TIMIS. Cum s-au descurcat elevii din Timis la examen

Liceenii din judetul Timis afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO SIBIU. Notele obtinute de elevii din Sibiu la BAC

Liceenii din judetul Sibiu afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )