Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Ronaldinho face azi 35 de ani. Cele mai frumoase goluri si driblinguri ale mega -starului brazilian

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ronaldinho face azi 35 de ani. Cele mai frumoase goluri si driblinguri ale mega -starului brazilian

Ronaldo de Assis Moreira, sau mai scurt Ronaldinho, a implinit astazi 35 de ani. A adunat 21 de trofee, a castigat Balonul de Aur in 2005 si multe alte premii individuale. continuă pe Adevărul

Video review cu Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge: Ce ofera cele mai bune telefoane ale momentului

Samsung Galaxy S6 e cel mai nou smartphone produs de sud-coreeni. Are un ecran foarte bun si un frate mai special: edge cu ecran curbat pe ambele margini. Iata un video review cu cele doua.

Cum aratau cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Mediul online din Romania nu a aratat intotdeauna la fel ca acum, cele mai populare site-uri suferind schimbari majore in ultimii ani. Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. in urma cu mai multi ani,ziarele inca mai erau principala sursa de informare pentru majoritatea romanilor, iarinternetul nu se putea lauda decat [].

Aplicatii de chat pentru telefon: Cum sa comunici rapid si gratuit prin cele mai bune servicii

Aplicatii de chat pentru telefoanele mobile sunt o multime si iti ofera posibilitatea de a comunica in timp real cu oricine doresti, prin text, fotografii si apeluri video. Iata care sunt cele mai populare si utile, fara sa iau in calcul Facebook Messenger pe care o poti avea doar cu un cont de Facebook. Mesajele [].

Cum aratau unele dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. Totusi, cum aratau unele dintre cele mai populare site-uri din Romania in urma cu peste un deceniu?.

iPhone se misca greu? Cele mai bune sfaturi ca sa accelerezi dispozitivele cu iOS 8

In mod normal, dispozitivele iPhone sau iPad cu iOS incep sa dea semne de incetinire dupa cativa ani de utilizare. Totusi, chiar daca ai un gadget nou si observi ca se misca mai lent decat ar trebui, poti incerca unul dintre trucurile urmatoare. Repornirea sau reboot) se numara printre cele mai simple si eficiente metode [].

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antony si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antony si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antoniu si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antoniu si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook.

Guvernul Ponta are una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de majoritate parlamentara, se arata intr-un raport

Ruperea USL a avut un efect politic limitat se arata intr-un raport al PSD. Acelasi raport arata ca Guvernul Ponta are in a doua parte a mandatului, una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )