Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Rowan Atkinson, actorul care l-a interpretat pe Mr. Bean, a fost decorat de Regina Marii Britanii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rowan Atkinson, actorul care l-a interpretat pe Mr. Bean, a fost decorat de Regina Marii Britanii

Actorul britanic Rowan Atkinson, cel care a interpretat mai bine de sase ani celebrul personaj Mr. Bean, a primit, miercuri, titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, scrie The Telegraph. continuă pe Adevărul

Actorul Rowan Atkinson a devenit Comandor al Ordinului Imperiului Britanic

Actorul britanic Rowan Atkinson, interpretul personajului Mr. Bean, a primit, miercuri, insemnele de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, din partea reginei Elizabeta a II-a. Actorul de 58 de ani a primit acest.

FOTO-VIDEO. Primul tunel feroviar care leaga Europa si Asia, inaugurat in Turcia.

Turciei are in Istanbul, de marti, primul tunel feroviar care leaga doua continente, Europa si Asia, pe sub stramtoarea Bosfor, potrivit Associated Press. Constructia are o lungime de 13,6 kilometri, dintre care 1,4 kilometri sunt parcursi pe sub stramtoarea Bosfor la 55 de metri adancime. Potrivit oficialilor turci, Marmaray este primul tunel submarin care leaga doua continente si totodata cel mai adanc din lume. Realizarea tunelul Marmaray a costat guvernul de la Istanbul trei miliarde de .

VIDEO! Lexus lanseaza masina care iti deseneaza portretul in timp ce conduci

In urma unui experiment, modelul IS 300h al masinii Lexus va dispune de un sistem care schiteaza in timp real portretul soferului, in functie de stilul de conducere.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )