Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Ce s-a ales de unii dintre cei mai mari critici ai lui Vladimir Putin

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce s-a ales de unii dintre cei mai mari critici ai lui Vladimir Putin

Vladimir Putin a devenit presedinte interimar al Rusiei cand Boris Yeltsin si-a dat demisia in 1999, urmand 3 mandate de presedinte al unei dintre cele mai mari puteri ale lumii,insa nu fara critici, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Caru' cu Vedete: Andreea Banica a renuntat la sutien! Imagini incendiare; Cum arata Raduleasca in urma cu 25 de ani, pe vremea in care se iubea cu Banica; Unul dintre cei mai puternici barbati din Romania a facut anuntul: Divortez!

Imaginile astea ar putea topi gheata! Adelina Pestritu si-a scos formele la soare. Fosta prezentatoare de la KanaD, Adelina Pestritu s-a eliberat. O printesa de 19 ani, noua cucerire a Printului Harry. Printul Harry, unul dintre cei mai doriti celibatari, s-ar fi indragostit de Maria-Olympia, o printesa.

OXFAM: Distanta intre bogatii lumii si restul populatiei s-a marit spectaculos, in ultimul an

Patrimoniul cumulat de 1% dintre cei mai bogati oameni din lume l-a depasit anul trecut pe cel detinut de restul de 99% din populatia Terrei, cu un an inaintea previziunilor, a indicat ieri organizatia neguvernamentala britanica Oxfam, propunandu-le astfel o tema pentru dezbateri participantilor la Forumul economic mondial de la Davos Elvetia), informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Urmasul lui Ioan Oltean, imaculat. Cine a ramas in locul unuia dintre cei mai longevivi baroni locali din tara

Imediat ce a fost pus sub acuzare, liberalul Ioan Oltean a lasat mostenire organizatia bistriteana pe care a condus-o mai bine de 20 de ani. Cel care a preluat rolul lui Ioan Oltean este Eugen Curteanu.

Secretele lui Florin Piersic din dosarul Securitatii, pornit de la o femeie. Paun, descris de prietenii-turnatori: Nu invata rolurile, e unul dintre cei mai mincinosi

Cel mai indragit actor al romanilor, Florin Piersic, nu avea cum sa scape neurmarit de Securitatea lui Ceausescu. in 1986, pe urmele artistului Teatrului National s-au pus umbre pentru un motiv hilar: la intrarea in tara, in bagajele unei nemtoaice cu origini romanesti, s-au gasit cateva foi dintr-o revista publicata la New York, care, a spus ea, trebuia sa ajunga la Florin Piersic.

100 Ganditori globali/ 2015: Peter Bloom si telefonia mobila pentru cei mai saraci

Acesti Ganditori Globali au fost solidari cu populatiile cele mai vulnerabile ale planetei, de la indivizi transsexuali sau victime ale abuzurilor sexuale la minoritati etnice si civili captivi in zone de razboi. Unii au fost agresati. Unul a supravietuit unei tentative de asasinat; altul nu a fost atat de norocos. insa, indiferent de riscurile asociate, pentru acesti sustinatori de cauze lupta pentru justitie a fost o nevoie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2232 seconds )