Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO S-a lansat imnul echipei nationale de fotbal, in interpretarea trupei Iris

Adevărul Adevărul,
VIDEO S-a lansat imnul echipei nationale de fotbal, in interpretarea trupei Iris

Primul meci la care noul imn va fi difuzat va fi cel cu Ungaria, din 11 octombrie, 2014, programat pe Arena Nationala. continuă pe Adevărul

Presedintele CNCD, Csaba Asztalos, despre imnul echipei nationale lansat de FRF: Nu este unul tocmai inteligent

Presedintele CNCD, Asztalos Csaba Ferenc, a declarat agentiei MEDIAFAX ca noul imn al echipei nationale, lansat, luni, de FRF, nu este unul tocmai inteligent, el aratandu-se ingrijorat de efectul pe care il va avea in situatia exploziva de la meciul Romania-Ungaria, din preliminariile Euro-2016.

Federatia Romana de Fotbal va lansa luni imnul echipei nationale

Federatia Romana de Fotbal informeaza ca va lansa luni noul imn al suporterilor echipei nationale, in cadrul unei conferinte, care urmeaza sa aiba loc la ora 12. 00, la Casa Fotbalului. Totodata, la aceeasi or.

VIDEO A fost lansat noul imn al suporterilor echipei nationale a Romaniei

In cursul zilei de luni, la Casa Fotbalului, a fost lansat noul imn al suporterilor echipei nationale a Romaniei. Melodia este cantata de formatia Iris se numeste Hai Romania!) si poate fi ascultata in material.

FRF lanseaza noul imn al echipei nationale

Federatia Romana de Fotbal va lansa luni, de la ora 12. 00, noul imn al echipei nationale, in cadrul unei conferinte de presa la care va fi prezent presedintele Razvan Burleanu si membrii trupei Iris, cantautorii piesei, informeaza site-ul oficial al FRF.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )