Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Scos din prima echipa pentru meciul cu Turcia, Maxim a stralucit din nou la Stuttgart cu o pasa de gol superba

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scos din prima echipa pentru meciul cu Turcia, Maxim a stralucit din nou la Stuttgart cu o pasa de gol superba

Alexandru Maxim a centrat perfect din corner la singurul gol al partidei dintre Hertha Berlin - VfB Stuttgart, scor 0-1. continuă pe Adevărul

Victor Piturca a decis echipa de start a Romaniei pentru meciul cu Turcia

Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca a decis numele jucatorilor pe care-i va alinia in meciul cu Turcia. Partida se joaca marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si va fi transmisa de Antena1.

Travie McCoy si Jason Mraz fac echipa pentru o noua piesa Rough Water!

Travie McCoy, solistul formatiei Gym Class Heroes, va reveni in atentia noastra cu un nou material solo, insa pana atunci ne incanta cu o noua piesa, Rough Water, care beneficiaza de prezenta lui Jason Mraz ca featured artist. Rough Water a fost produsa de catre Benny Blanco, Travie si Jason filmand de curand si un .

Biletele din categoria VIP pentru concertul artistului Julio Iglesias sunt epuizate.

Pe 24 octombrie, fanii Julio Iglesias se vor bucura din plin de primul concert al artistului sustinut pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Desi, a mai ramas aproximativ o luna si jumatate pana la show-ul celui mai iubit artist al muzicii latino din toate timpurile, Agentia Vreau Bilet va informeaza ca biletele se vand in ritm alert, iar locurile alocate categoriei VIP au fost epuizate. De peste 40 de ani, Julio Iglesias isi incanta fanii de pe intreg mapamondul cu cele mai frumoase melodii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )