Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Scrima: Ana Maria Branza a cucerit medalia de aur la Europenele de la Zagreb

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scrima: Ana Maria Branza a cucerit medalia de aur la Europenele de la Zagreb

Ana Maria Branza a cucerit, miercuri seara, medalia de aur in proba individuala de spada a Campionatelor Europene de scrima de la Zagreb, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Scrima: Ana Maria Branza a cucerit medalia de aur la Europenele de la Zagreb

Ana Maria Branza a cucerit, miercuri seara, medalia de aur in proba individuala de spada a Campionatelor Europene de scrima de la Zagreb, informeaza Agerpres.

Ana Maria Branza a cucerit medalia de aur in proba individuala de spada de la CE de scrima

Sportiva Ana Maria Branza a obtinut, miercuri, medalia de aur in proba de spada din cadrul Campionatelor Europene de scrima de la Zagreb Croatia). Romanca a invins-o, in finala, cu scorul de 15-11, pe.

Ana Maria Branza, MEDALIE de AUR in proba individuala de spada de la CE de scrima

Sportiva Ana Maria Branza a cucerit, miercuri, medalia de aur in proba de spada din cadrul Campionatelor Europene de scrima ce se desfasoara la Zagreb Croatia), informeaza site-ul oficial al competitiei,.

Ana Maria Branza, MEDALIE de AUR in proba individuala de spada de la Campionatele Europene ...

Sportiva Ana Maria Branza a cucerit, miercuri, medalia de aur in proba de spada din cadrul Campionatelor Europene de scrima ce se desfasoara la Zagreb Croatia), informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Branza a invins-o, in finala, cu scorul de 15-11, pe italianca Francesca Quondamcarlo. Medaliile de bronz au fost cucerite de poloneza Renata Knapik si de unguroaica Emese Szasz.

Ana Maria Branza si Tiberiu Dolniceanu au cucerit medalii de aur la CE de scrima din Croatia

Sportiva Ana Maria Branza a obtinut, miercuri, medalia de aur in proba de spada din cadrul Campionatelor Europene de scrima de la Zagreb Croatia). Romanca a invins-o, in finala, cu scorul de 15-11, pe.

Tiberiu Dolniceanu, MEDALIE de AUR in proba individuala de sabie de la CE de scrima.

Sportivul Tiberiu Dolniceanu a cucerit, miercuri, medalia de aur in proba de sabie din cadrul Campionatelor Europene de scrima ce se desfasoara la Zagreb Croatia), informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Dolniceanu l-a invins, in finala, cu scorul de 15-11, pe rusul Alexei Iakimenko. Medaliile de bronz au fost cucerite de rusul Nikolai Kovalev si de italianul Enrico Berre. Citeste si: Ana Maria Branza, MEDALIE de AUR in proba individuala de spada de la Campionatele .

Branza si Dolniceanu au adus doua medalii de aur pentru Romania la Campionatul European de scrima!

Ana Maria Branza si Tiberiu Dolniceanu au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului in cadrul Campionatului European de Scrima, competitie ce se disputa la Zagreb Croatia).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )