Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Simona Halep, lovitura superba cu forehand-ul impotriva Karolinei Pliskova - Executie fantastica - comentatorii italieni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, lovitura superba cu forehand-ul impotriva Karolinei Pliskova - Executie fantastica - comentatorii italieni

Simona Halep a bifat punctul meciului in victoria reusita impotriva jucatoarei Karolina Pliskova Cehia, favorita 14), forehand-ul numarului trei mondial facandu-i pe comentatorii italieni sa exclame: ce lovitura! Simona s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, lovitura meciului cu Varvara Lepchenko - Aplaudata la scena deschisa de publicul de la Indian Wells

Simona Halep a invins-o pe Varvara Lepchenko si s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Favorita numarul trei, Halep a reusit si cel mai frumos punct al partidei.

Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells, potrivit WTA. VIDEO

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 3 WTA, in fata americancei Varvara Lepchenko, locul 31 WTA, in meciul care.

Vesti bune pentru Simona Halep: a scapat de trei jucatoare de elita, care au fost eliminate de la Indian Wells

Simona Halep va juca marti noaptea impotriva Karolinei Pliskova, pe care, daca o va inginge, se va califica in sferturile competitiei californiene. Drumul romancei spre finala este facilitat, insa, de cateva rezultate surprinzatoare ale caror protagoniste sunt cateva jucatoare din top 10 mondial.

Simona Halep la Indian Wells. Romanca s-a calificat in semifinale, dupa ce-a invins-o pe Suarez Navarro. O astept pe Serena

Simona Halep la Indian Wells a ajuns in semifinale, egalandu-si performanta de anul trecut. in sferturi, romanca a invins-o pe Suarez Navarro. Desi a pierdut primul set, Halep le-a castigat foarte clar pe urmatoarele si ar putea juca in penultimul act chiar impotriva Serenei Williams.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-4, 6-4 cu Pliskova. Urmeaza cea mai dificila adversara

Indian Wells 2015. Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, joaca, in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 24. 00, impotriva Karolinei Pliskova, a 14-a favorita, in optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

VIDEO Faza amuzanta la Indian Wells: Simona Halep a crezut ca s-a terminat meciul, dar scorul era doar 5-3!

Simona Halep a fost protgaonista unui moment ilar in timpul partidei cu tenismena ceha Karolina Pliskova, pe care romanca a castigat-o.

Schimbare totala la Simona Halep, a inceput sa isi foloseasca arma sonora (video) + Punctul turneului

Simona Halep s-a descatusat pentru prima oara pe teren, la meciul castigat de luni dimineata la Indian Wells cuVarvara Lepchenko. Iata detalii despre acest lucru, dar si despre punctul meciului, pe care Halep l-a castigat dupa ce a scos o minge si a ajuns aproape de mantinela terenului! .

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep vs Varvara Lepchenko

Simona Halep a avut nevoie de doua ore si 15 minute pentru a trece de Varvara Lepchenko 6-1, 3-6, 6-1) si pentru a se califica in optimile de la Indian Wells. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4; 6-4 Simona castiga fara probleme si va juca in sferturi cu Suarez Navarro

Simona Halep favorita trei) a invins-o fara prea mari probleme in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia. Simona a avut un start usor ezitant, dar si-a crescut nivelul jocului la jumatatea setului I si nu a dat nicio clipa impresia ca ar putea pierde. Pliskova a alternat momentele bune de joc cu multe greseli nefortate. Halep o va intalni in sferturile competitiei pe Carla Suarez Navarro Spania, locul 13 WTA).

LIVETEXT Simona Halep la Indian Wells. Halep - Suarez Navarro, in sferturi. Romanca egaleaza, 1-1 la seturi

Simona Halep intra iarasi pe teren la Indian Wells, in aceasta seara. Romanca joaca la aceasta ora, in sferturi, cu Carla Suarez Navarro Spania, 13 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3174 seconds )