Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Sorin Apostu a parasit penintenciarul din Targu Mures. Socrii fostului primar au ajuns la resedinta acestuia din Cluj

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sorin Apostu a parasit penintenciarul din Targu Mures. Socrii fostului primar au ajuns la resedinta acestuia din Cluj

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a parasit penitenciarul Targu Mures la ora 21. Acesta s-a suit intr-o masina neagra inmatriculata in Cluj, fara a face nicio declaratie. Sotia acestuia, Monica Apostu, a incercat sa-i acopere fata cu o geaca de blugi. continuă pe Adevărul

O centrala termica din Targu Mures a ramas cu un SINGUR abonat

O centrala termica de cartier din Targu Mures a ramas cu un singur consumator, astfel ca nu va putea fi pornita in sezonul rece, reprezentantii municipalitatii sustinand ca vor face o analiza pentru a.

VIDEO Sorin Apostu a ajuns acasa, la Cluj, dupa 322 de zile de arest preventiv

Sorin Apostu, fostul primar al Clujului, a ajuns in urma cu citeva minute la locuinta sa din Cluj-Napoca de pe strada Ineu. El a fost insotit de sotia a, Monica Apostu. Le-a zis jurnalistilor care-l asteptau pentru declaratii un buna seara! si a intrat in casa.

Au reinceput negocierile de fuziune intre aeroporturile din Cluj si din Targu-Mures.

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj si cei ai Consiliului Judetean Mures au reluat negocierile pentru formarea unei singure companii aeroportuare, care sa opereze aeroporturile din Cluj-Napoca si din Targu-Mures. Anuntul a fost facut de presedintele PNL al Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu, care a participat la Adunarea Generala a Aeroporturilor din Romania. El a afirmat ca s-a intalnit luni cu omologul sau din Targu-Mures, Ciprian Dobre, cu care este coleg in PNL, si au convenit sa .

La Spitalul din Targu Mures nu se vor mai opera de la 1 octombrie copii cu probleme cardiovasculare

Spitalul de Urgenta Regional Targu Mures, care a preluat Institutul de Boli Cardiovasculare, nu va mai opera de la 1 octombrie niciun copil cu probleme cardiace, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, prof. dr. Radu Deac. Potrivit acestuia, in fiecare an erau operati pentru probleme cardiovasculare aproximativ 300-350 de copii si nou-nascuti.

Sorin Apostu a parasit Penitenciarul Targu Mures

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, eliberat din arest preventiv vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie a parasit Penitenciarul Targu Mures in jurul orei 21,25, potrivit Agerpres. Apostu a afirmat ca nu are nimic de declarat si a urcat intr-un autoturism in care se afla familia sa. Sorin Apostu a fost asteptat la iesirea din Penitenciar de doua masini, in care de aflau rude si prieteni.

Sorin Apostu a ajuns la locuinta sa din Cluj dupa 11 luni de arest preventiv

Sorin Apostu, fostul primar al Clujului, a ajuns in urma cu citeva minute la locuinta sa din Cluj-Napoca de pe strada Ineu. El a fost insotit de sotia a, Monica Apostu. Le-a zis jurnalistilor prezenti un buna seara! si a intrat in casa.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, ELIBERAT din inchisoare.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Targu Mures, a decis, vineri, Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul in care a fost trimis in judecata pentru coruptie, potrivit Mediafax. In 28 august, Curtea de Apel Targu Mures, care judeca procesul in care fostul primar din Cluj-Napoca este acuzat de fapte de coruptie, respinsese ca fiind nefondata cererea de eliberare depusa de avocatii acestuia, decizia fiind .

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, pus in libertate de iCCJ

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Targu Mures, a decis, vineri, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul in care a fost trimis.

Sorin Apostu va fi cercetat in libertate

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Targu Mures, a decis, astazi, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul in care a fost trimis in judecata pentru coruptie.

Fostul primar al Clujului Sorin Apostu va fi pus in libertate, a decis instanta suprema

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Targu Mures, a decis, vineri, Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul in care a fost trimis in judecata pentru coruptie, anunta Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3842 seconds )