Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Sotia lui Sebastian Ghita a parasit in graba vila de lux din Ploiesti la cateva ore dupa ce sotul sau a fost capturat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sotia lui Sebastian Ghita a parasit in graba vila de lux din Ploiesti la cateva ore dupa ce sotul sau a fost capturat

La resedinta oficiala a familiei fostului deputat Sebastian Ghita a fost agitatie mare in orele care au urmat capturarii fugarului urmarit prin Interpol pe o strada din Belgrad. Sotia mogulului IT, Madalina Ghita, a parasit domiciliul la volanul unui bolid de lux, in jurul orelor 9. 00 dimineata. continuă pe Adevărul

Ce a facut sotia lui Sebastian Ghita la cateva minute dupa ce acesta a fost capturat!

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, in acest moment fiind in custodia politistilor sarbi. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era.

Primele reactii ale familiei si vecinilor fugarului Sebastian Ghita, dupa aflarea vestii retinerii lui in Serbia: Nu l-a judecat nimeni, de ce e alergat asa?

Sotia fostului deputat Sebastian Ghita a refuzat sa faca declaratii cu privire la vestea gasirii si retinerii mogulului IT in Belgrad.

Prima reactie a sotiei lui Sebastian Ghita

Sotia fostului deputat Sebastian Ghita, care a fost localizat si prins in timpul noptii de joi spre vineri, nu a facut niciun fel de declaratii la iesirea din imobilul pe care il detine in.

Ce a anuntat Sebastian Ghita in ultima inregistrare video. Din acel moment, nu a mai dat niciun semn

Sebastian Ghita a disparut din peisaj dupa ce a anuntat in ultima inregistrare video ca urmatoarea persoana despre care va face dezvaluiri este sefa DNA. Din acel moment, nu a mai dat niciun.

Sebastian Ghita a fost prins la Belgrad. Afaceristul s-a legitimat cu acte false si era insotit de fratele sau (VIDEO)

UPDATE: Sebastian Ghita a fost prins joi noapte, in jurul orei 23. El si fratele sau au fost vazuti pe aceeasi strada. Cand politistii sarbi le-au cerut actele, Ghita a prezentat acte.

Radu Banciu, despre prinderea lui Sebastian Ghita: Parea un Bryan Cranston, un Walter White din Breaking Bad sezonul 3 cand eroul principal facea chimioterapie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de vineri a emisiuniiUnspe Metri prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia, realizatorul atragand atentia asupra schimbarii de.

Dan Andronic, despre felul in care a fost prin Sebastian Ghita: S-a intalnit cu fratele sau ori pentru a primi bani ori pentru a preda niste documente (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic a comentat intr-o interventie telefonica pentru B1TV subiectul arestarii lui Sebastian Ghita in Serbia. Era previzibila, nu era un eveniment la care sa nu ne as.

Dan Andronic, despre felul in care a fost prins Sebastian Ghita: S-a intalnit cu fratele sau ori pentru a primi bani ori pentru a preda niste documente (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic a comentat intr-o interventie telefonica pentru B1TV subiectul arestarii lui Sebastian Ghita in Serbia. Era previzibila, nu era un eveniment la care sa nu ne as.

Ma asteptam la mai mult, avea reputatia unui om inteligent. Traian Basescu, despre prinderea lui Sebastian Ghita: Foarte multi tremura. Sunt convins ca va vorbi (VIDEO)

Identificarea si retinerea lui Sebastian Ghita, cautat international de patru luni, a starnit reactii din partea oficialilor romani. Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a spus.

Sebastian Ghita a fost retinut la Belgrad

ACTUALIZARE Dan Andronic: Nu m-am intalnit cu Ghita la Belgrad Jurnalistul Dan Andronic, despre care au aparut informatii in presa ca s-ar fi intalnit cu Sebastian Ghita in Serbia, a negat, din nou, acest lucru, dupa prinderea fostului deputat. Dan Andronic se intreaba pe Facebook daca Ghita a fost prins sau s-a lasat prins . Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, potrivit Politiei Romane. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era impreuna cu fratele sau in momentul capturarii. Aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura aproximativ o luna, in conditiile in care Romania nu are un acord de extradare cu Serbia, au declarat, vineri, surse judiciare, pentru News. ro. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a precizat, la Digi 24, ca procedurile de extradare vor incepe abia dupa ce autoritatile sarbe vor solutiona dosarul penal deschis lui Ghita pentru ca a prezentat acte false. Ministrul de Interne a adaugat ca politistii romani se vor deplasa in Serbia pentru a-l aduce pe Sebastian Ghita in tara dupa ce se vor finaliza procedurile de extradare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )