Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Ce a spus atacatorul din Braila dupa ce a intrat cu masina n oamenii din fata mallului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce a spus atacatorul din Braila dupa ce a intrat cu masina n oamenii din fata mallului

Tanarul sofer din Braila care a ranit zece persoane, dintre care una grav, dupa un conflict legat de o masina, a strigat ca Trebuie sa curga sange pentru tara asta, dupa ce a fost scos din automobilul cu care a intrat in mallul din Braila, potrivit inregistrarilor video de la fata locului. continuă pe Hotnews

VIDEO Un tnar a njunghiat un barbat, apoi a intrat cu masina n pietoni pe centura orasului si n parcarea de la mall-ul din Braila. Filmul evenimentelor. Ce a spus atacatorul

Un tanar de 20 de ani, baut, a injunghiat un barbat cu care se intalnise pentru a-i vinde masina, duminica, la Braila, dupa care i-a furat autoturismul si a urmat o cursa nebuna pe centura orasului, unde a lovit violent doi trecatori, apoi a intrat intr-un grup de oameni in parcarea unui mall. in total, au fost ranite zece persoane, barbatul injunghiat fiind in stare critica la spital. Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat.

Primele imagini cu ATACATORUL din Braila: Trebuie sa curga SANGE in tara asta! (VIDEO)

Trebuie sa curga sange in tara asta! - a strigat atacatorul din Braila, in timp ce era imobilizat si tinut la pamant. Tanarul de 20 de ani a incercat de trei ori sa intre in mall, dar stal.

Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila, care duminica a injunghiat o persoana si a lovit cu masina mai multe persoane in fata unui mall, a batut cu ranga, pe cand avea 17 ani, impreuna cu tatal sau un alt barbat, scrie Adevarul.

VIDEO De la ce a pornit goana nebuna a tanarului care a intrat cu masina in multime la Braila: Trebuie sa curga sange in tara asta!

Tanarul in varsta de 20 de ani care a intrat cu masina in usile de acces de la mall-ul din Braila, ranind 10 persoane, a plecat in cursa nebuna prin oras dupa ce a avut un conflict inr-o localitate limitrofa.

VIDEO De la ce a pornit goana nebuna a tanarului care a intrat cu masina in multime la Braila

Tanarul in varsta de 20 de ani care a intrat cu masina in usile de acces de la mall-ul din Braila, ranind 10 persoane, a plecat in cursa nebuna prin oras dupa ce a avut un conflict inr-o localitate limitrofa.

Profilul psihologic al atacatorului de la Braila, care a intrat cu masina din plin in oameni. Face parte din categoria agresorilor dezorganizati, razbunatori

Comportamentul tanarului de 20 de ani din Braila care a ranit zece persoane dupa ce a intrat cu masina in usile de acces ale unui mall exprima prezenta unui delir, considera psihologii.

E socant ce a strigat tanarul inainte de a intra cu masina in mall-ul din Braila: Trebuie sa curga sange pentru....

Un martor, care a asistat la incidentul teribil produs intr-un mall din Braila, sustine ca agresorul a facut o declaratie halucinanta, inainte de a comite fapta. Tanarul de 20 de ani ar fi strigat continuu ca.

VIDEO UPDATE Zece persoane, dintre care doi copii, au fost ranite n urma unui atac la Braila. Un barbat care a fost njunghiat se afla n stare grava

Un tanar de 20 de ani din Braila a injunghiat un barbat in urma unui conflict legat de o masina, dupa care a intrat cu automobilul in doua persoane pe centura orasului, apoi in alte persoane care se aflau in parcarea unui mall din oras. in total, zece persoane au fost ranite. Barbatul injunghiat se afla in stare grava.

VIDEO UPDATE Zece persoane, dintre care doi copii, au fost ranite n urma unui atac la Braila. Barbatul njunghiat a fost operat si este stabil

Un tanar de 20 de ani din Braila a injunghiat un barbat in urma unui conflict legat de o masina, dupa care a intrat cu automobilul in doua persoane pe centura orasului, apoi in alte persoane care se aflau in parcarea unui mall din oras. in total, zece persoane au fost ranite. Barbatul injunghiat a fost operat si este stabil.

VIDEO Un tanar a lovit cu masina un grup de oameni in parcarea mall-ului din Braila, dupa ce a injunghiar un barbat

Un incident grav a avut loc duminica, 11 noiembrie, in Braila. Un tanar in varsta de 20 de ani a injunghiat un alt barbat cu care a avut un conflict legat de o masina, apoi i-a luat autoturismul si a intrat cu el intr-un grup de oameni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )