Libnet.ro
UNICEF

23:31

VIDEO. Stroe si-a motivat demisia: Este un semn de onoare. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Stroe si-a motivat demisia: Este un semn de onoare. ...

Radu Stroe a precizat, joi, in cadrul unei conferinta de presa ca a decis sa-si depuna demisia ca un semn de onoare. Mi-am dat demisia in semn de onoare pentru apararea demnitatii pompierilor IGSU, care in ultimele trei zile au primit acuzatii nedrepte, desi ei sunt eroii care salveaza vieti, a declarat Stroe Se va demonstra ca obligatiile inproblema de alertare, a localizarii epavei si supravietuitorilor apartin exclusiv altor institutii, nu MAI. Citeste si: Ministrul Administratiei si . continuă pe România Liberă

Stroe si-a motivat demisia: Este un semn de onoare. ...

Radu Stroe a precizat, joi, in cadrul unei conferinta de presa ca a decis sa-si depuna demisia ca un semn de onoare. Mi-am dat demisia in semn de onoare pentru apararea demnitatii pompierilor IGSU, care in ultimele trei zile au primit acuzatii nedrepte, desi ei sunt eroii care salveaza vieti, a declarat Stroe Se va demonstra ca obligatiile inproblema de alertare, a localizarii epavei si supravietuitorilor apartin exclusiv altor institutii, nu MAI. Citeste si: Ministrul Administratiei si .

Radu Stroe: Mi-am depus demisia in semn de onoare, pentru apararea demnitatii celor care au primit acuzatii nedrepte (VIDEO)

Radu Stroe si-a prezentat, joi, demisia din functia de ministru al Internelor. Am decis sa-mi depun demisia in semn de onoare pentru apararea demnitatii pompierilor IGSU, care in ultimele trei zile au primit .

Stroe: Mi-am depus demisia in semn de onoare, pentru apararea demnitatii pompierilor IGSU

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a anuntat, joi, ca a decis sa isi depuna demisia in semn de onoare, pentru apararea demnitatii pompierilor IGSU, care in ultimele trei zile au primit acuzatii nedrepte, desi ei sunt eroii care salveaza vieti,.

UPDATE VIDEO. Reactia lui Ponta dupa demisia lui Stroe: Un nou ministru de Interne, la 1 ...

Am primit demisia lui Radu Stroe. Am inaintat-o presedintelui tarii si am facut propunerea ca interimatul sa fie asigurat de vicepremierul Gabriel Oprea. Am discutat si cu Antonescu, la 1 februarie vom avea propunerea de ministru de Interne, a declarat Ponta, la cateva minute dupace fostul Ministru al Internelor, radu Stroe, si-a prezentat demisia Vor existe doua comitete de urgenta: Una care se refera la intemperii si una de situatii de Urgenta. // Ponta a .

Radu Stroe SI-A DAT DEMISIA. La ora 15:00, Stroe va face declaratii de presa

Ministrul Radu Stroe si-a dat demisia din functia de ministru al MAI. Radu Stroe a vorbit astazi cu premierul Victor Ponta si cu Gabriel Oprea. Pentru ora 15:00, Radu Stroe a anuntat o declaratie de presa. Liderul.

Radu Stroe SI-A DAT DEMISIA. Declaratia de presa a fostului ministru, LIVE, pe www.antena3.ro

Ministrul Radu Stroe si-a dat demisia din functia de ministru al MAI. Radu Stroe a vorbit astazi cu premierul Victor Ponta si cu Gabriel Oprea. Pentru ora 15:00, Radu Stroe a anuntat o declaratie de presa. Liderul.

Radu Stroe SI-A DAT DEMISIA. Doresc sa-mi prezint scuze pentru unele declaratii nefericite

Radu Stroe si-a dat demisia din functia de ministru de interne, la ora la care era inmormantata studenta de 23 de ani moarta in tragedia din muntii Apuseni. Demisia ministrului de interne a fost ceruta imediat.

Radu Stroe: Am decis sa imi depun demisia. Plecarea mea trebuie sa reprezinte un fapt de normalitate intr-o tara democratica

Ministrul demisionar al Internelor, Radu Stroe, sustine la aceasta ora o conferinta de presa. Incep prin a transmite sincere condoleante familiilor celor decedati. Am decis sa sa imi depun demisia in semn de onoare si pentru apararea demnitatii pompierilor din IGSU. Ei sunt eroii care au salvat si vor salva in continuare viata oamenilor. Radu Stroe a mai spus ca Plecarea mea trebuie sa reprezinte un fapt de normalitate intr-o tara democratica.

Radu Stroe si-a dat demisia. Cristian David sau Klaus Iohannis, posibili succesori la sefia MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a demisonat dupa o discutie purtata cu premierul Victor Ponta. Demisia i-a fost solicitata ca urmare a modului in care a fost gestionata interventia in cazul accidentului aviatic din Apuseni.

Surse: Radu Stroe si-a dat demisia din functia de ministru al Internelor. Gabriel Oprea ar urma sa asigure interimatul la MAI

Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta a precizat ca la ora 15. 00 va face declaratii de presa, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )