Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Studentele gemene din Hunedoara care au devenit imaginea unei universitati de top din Danemarca

Adevărul Adevărul,
VIDEO Studentele gemene din Hunedoara care au devenit imaginea unei universitati de top din Danemarca

Irina si Oana Antonescu, doua surori gemene din Hunedoara, studiaza in Danemarca si au fost alese sa reprezinte imaginea Universitatii de Sud, intr-un clip de promovare, in care tinerii sunt invitati sa aplice pentru studiile universitare. Cele doua tinere de 26 de ani sustin ca metodele de predare din Danemarca sunt mult mai eficiente fata de cele din Romania. continuă pe Adevărul

Gemene din Romania, imaginea succesului in Danemarca

Doua tinere din Hunedoara au ajuns imaginea unei universitati de top din Europa. Sunt surori gemene, au studii universitare de farmacie, doua masterate in tara si au decis sa-si continue studiile in stiinta.

VIDEO: Destinul tragic al barbatului care s-a transformat in Batman pentru a inveseli copiii grav bolnavi

Un barbat din SUA, care se imbraca in Batman si mergea in spitale pentru a distra copiii, a murit, duminica noaptea, intr-un accident de masina, potrivit gawker. com.

Compania a recrutat 80% din personalul care va activa la noua fabrica din Turceni

Siniat Romania, producator si furnizor global de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca in luna octombrie a acestui an va deschide o fabrica producatoare de placi din gips-carton, in Turceni.

Floarea din fereastra care lupta contra cancerului

Cea mai frumoasa planta de fereastra contine flavonoide, substante folositoare in prevenirea si tratamentul cancerului, datorita proprietatilor antioxidante puternice, scrie adevarul. ro. Iata cateva din.

Orasul din Romania care bea constient apa otravita

Ultimele masuratori efectuate de Directia de Sanatate Publica Salaj asupra calitatii apei care curge la cismelele din municipiul Zalau au confirmat perpetuarea problemei semnalate de ani buni la aceste.

Mama din Botosani care isi prostitua fiica de 8 ani a fost pusa in libertate

Mama care si-a prostituat fiica de opt ani a fost pusa, luni, in libertate, in baza unei decizii a magistratilor Tribunalului Botosani. Judecatorii au dispus, in sedinta de luni, inlocuirea masurii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )