Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Tatal fostului fotbalist Gica Popescu a murit

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Tatal fostului fotbalist Gica Popescu a murit

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gica Popescu, a murit noaptea trecuta in urma unui infarct. Gica Popescu este inchis la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, pe 4 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala si spalare de bani in Dosarul transferurilor. continuă pe Hotnews

Tatal fostului fotbalist Gica Popescu a murit

Tatal fostului fotbalist Gica Popescu a murit in urma unui infarct. Gica Popescu este inchis la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, pe 4 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala si spalare de bani in Dosarul transferurilor.

FOTO Gica Popescu va fi eliberat. Ce conditii trebuie sa respecte la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit, marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Comisia Penitenciarului Rahova a decis sa accepte solicitarea de eliberarea a lui Gica Popescu pentru ca acesta sa poata participa la funeraliile tatalui sau.

FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu ca sa participe la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit, marti, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Gica Popescu a cerut deja conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a merge la funeraliile tatalui sau. Solicitarea acestuia va fi discutata de o comisie speciala.

FOTO in ce conditii poate fi eliberat Gica Popescu, pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gheorghe Popescu, a murit marti dimineata, la varstade 72 de ani, in urma unui infarct. Apropiatii barbatului sustin ca, dupa condamnarea la inchisoare a fiului sau in Dosarul Transferurilor, acesta a suferit foarte mult. Gica Popescu a cerut deja conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a merge la funeraliile tatalui sau. Solicitarea acestuia va fi discutata de o comisie speciala.

Tragedie in familia lui Gica Popescu: tatal fostului fotbalist a murit

Tatal lui Gheorghe Popescu, fost interntional roman aflat in inchisoare, a murit marti dimineata, la varsta de 71 de ani.

Tatal lui Gica Popescu a murit

Tatal lui Gica Popescu a murit. Constantin Popescu a decedat in urma unui infarct, acesta fiind gasit de catre un nepot al sau. Constantin Popescu avea 71 de ani si locuia la Calafat. Gica Popescu se afla in.

Tatal lui Gica Popescu a murit de suparare. Vezi ce spune medicul sau de familie

Gica Popescu a primit cea mai grea lovitura a vietii sale. Constantin Popescu, tatal lui, a murit in urma unui infarct, marti dimineata, la varsta de 71 de ani. Gica Popescu va afla maine daca poate merge la.

Tatal lui Gica Popescu a murit

Tatal lui Gica Popescu a murit, marti dimineata, in urma unui infarct. Constantin Popescu avea 71 de ani si suferea de ani de zile de afectiuni cardiace si de reumatism.

Ponta, daca ar fi presedinte: Pe Gica Popescu l-as gratia in prima zi, iar Becali cred ca a suferit, a platit

Victor Ponta a afirmat ca, daca ar fi presedinte, l-ar gratia din prima zi pe fostul fotbalist Gica Popescu, despre finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, reiterand ca acesta a suferit si a platit. Pe.

Ponta l-ar gratia pe Gica Popescu si crede ca Becali a platit

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca, daca ar fi presedinte, l-ar gratia din prima zi pe fostul fotbalist Gica Popescu, iar ca Gigi Becali a suferit si a platit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )