Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO. Termenul in dosarul FRAUDA LA REFERENDUM, amanat. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Termenul in dosarul FRAUDA LA REFERENDUM, amanat. ...

Judecatorii instantei supreme au acordat un nou termen in acest dosar la 6 decembrie, data la care vor fi citati toti cei judecati in aceasta cauza. Instanta suprema a amanat, vineri, la primul termen, judecarea dosarului Frauda la referendum, in care sunt acuzati Liviu Dragnea si alte 74 de persoane, dupa ce 59 dintre inculpati au transmis cereri ca vor un nou termen pentru a-si angaja avocati si pentru pregatirea apararii, potrivit Mediafax. Liviu Dragnea a lipsit de la primul . continuă pe România Liberă

Dosarul FRAUDA LA REFERENDUM. Liviu Dragnea, chemat in fata magistratilor ICCJ.

Vineri, se judeca primul termen in dosarul Frauda la referendum, in care sunt acuzati vicepremierul Liviu Dragnea si alte 74 de persoane. Dosarul Frauda la referendum este judecat cu trei luni mai devreme decat anuntase initial Inalta Curte, dupa ce instanta a admis cererea DNA. Citeste si: Dragnea: Dosarul Frauda la referendum a pornit pe baza reclamatiei unui mort. Omul a murit, s-a trezit in 2012 si s-a intors Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, in prezent .

VIDEO. Dosarul FRAUDA LA REFERENDUM. Liviu Dragnea, chemat in fata magistratilor ICCJ.

Jurnalista Sorina Matei a scris pe blogul personal ca premierul Victor Ponta a fabricat dosarul terenurilor Ioanei Basescu pentru a-l discredita pe procurorul Iulian Papici, cel care a instrumentat dosarul referendumului in care Liviu Dragnea este acuzat de frauda. // Trebuia facuta si inflamata public o anumita asa-zisa legatura care se dorea scoasa in evidenta: Lucian Papici - Traian Basescu. Care este scopul real al acestei actiuni? Daramarea unui foarte important .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )