Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO A treia zi de proteste antisistem, la Timisoara. Vineri seara sunt anuntate noi manifestatii in Piata Operei

Adevărul Adevărul,
VIDEO A treia zi de proteste antisistem, la Timisoara. Vineri seara sunt anuntate noi manifestatii in Piata Operei

Protestele de la Timisoara organizate miercuri si joi in Piata Operei, se reiau vineri seara in Piata Operei din Timisoara. in prima seara de proteste au fost aproximativ 7. 000 de participanti. in cea de-a doua seara au fost mai putini manifestanti, dar tinand cont ca e weekend, in aceasta seara, numarul manifestantilor ar putea fi, din nou, unul ridicat. continuă pe Adevărul

A treia zi de proteste antisistem, la Turnu Severin. Vineri seara sunt anuntate noi manifestatii in fata Prefecturii Mehedinti

Protestele de la Drobeta Turnu Severin organizate miercuri si joi, se reiau vineri seara in fata Palatului Administrativ din municipiu. in prima seara de proteste au fost aproximativ 250 de participanti. in cea de-a doua seara au fost mai putini manifestanti, dar tinand cont ca e sfarsit de saptamana, in aceasta seara, numarul manifestantilor ar putea fi unul mai mare.

A treia zi de proteste. Coruptia Ucide!, vineri seara, in centrul Bacaului. Tinerii bacauani cer schimbarea clasei politice

Peste o mie de bacauani au confirmat in aceasta dimineata prezenta la miting-ul care va avea loc in Piata Tricolorului, de la ora 19, in fata Prefecturii Bacau. Miercuri, 4 noiembrie, in centrul orasului s-au adunat peste 3 mii de protestatari iar ieri, maxim 500. intre tinerii care au cerut schimbarea la Bacau s-au aflat si politicieni de la diferite partide, fosti revolutionari din 89 si chiar membrii galeriei locale de fotbal.

Peste 3.000 de galateni si-au anuntat pe Facebook participarea, vineri, la a treia zi de proteste antisistem

Un eveniment creat pe Facebook anunta o noua zi de proteste in Galati. Potrivit estimarilor, in aceasta seara, numarul celor care vor marsalui va fi mai mare decat in zilele precedente.

A treia zi de proteste antisistem la Alba Iulia. Se va iesi in strada si la Rosia Montana

Protestele continua vineri, 6 noiembrie, la Alba Iulia, in semn de solidaritate cu miscarile din alte orase. Ca si pana acum, chemarea a fost lansata pe pe facebook pentru ora 19. 00, iar locul de intalnire este tot Piata IC Bratianu, in fata sediului Prefecturii Alba. Miercuri si joi au iesti in strada la Alba Iulia peste 1. 500 de persoane.

A treia zi de proteste antisistem la Targu-Mures

Targumuresenii au anuntat ca si diseara, pentru a treia zi consecutiv, ies in strada in semn de solidaritate cu miscarile din tara. Protestul este anuntat la ora 19. 00, in Piata Trandafirilor, la Ceasul cu Flori.

A treia zi de proteste antisistem la Suceava. Peste 2.000 de suceveni au anuntat ca ies in strada

Sucevenii au anuntat ca si diseara, pentru a treia zi consecutiv, ies in strada in semn de solidaritate cu miscarile din tara. Protestul este anuntat la ora 19. 00, in fata Primariei din municipiul Suceava.

A treia zi de proteste antisistem la Cluj. Peste 5.000 de clujeni au anuntat ca ies in strada. Cele 10 prevederi pe care le cer acestia: Vrem sa nu mai fim mintiti si umiliti

Clujenii au anuntat ca si diseara, pentru a treia zi consecutiv, ies in strada in semn de solidaritate cu miscarile din tara. Protestul este anuntat la ora 19. 00, in Piata Unirii.

Proteste antisistem. Zeci de mii de oameni ies si joi in strada

La sase zile de la incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti, noi proteste antisistem sunt anuntate joi searain Capitala si in mai multe orase din tara. Printre cerintele manifestantilor se regaseste schimbarea clasei politice si a patriarhului Daniel din conducerea Bisericii Ortodoxe Romane.

LIVE TEXT. Mars al tacerii si protest Colectiv vineri seara in Capitala

Protestatarii au anuntat ca revin in strada si vineri seara, printr-un nou eveniment creat pe Facebook. Manifestatatia a inceput la ora 17. 00, in Piata Universitatii, iar peste 1500 s-au adunat si scandeaza in memoria victimelor de la Colectiv.

LIVE TEXT. Nou PROTEST vineri seara: JOS actuala clasa politica!

Protestatarii au anuntat ca revin in strada si vineri seara, printr-un nou eveniment creat pe Facebook. Manifestatatia a inceput la ora 17. 00, in Piata Universitatii, iar peste 1500 s-au adunat si scandeaza in memoria victimelor de la Colectiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )