Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Un tunel secret, plin cu droguri, a fost gasit intr-o inchisoare din Mexic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un tunel secret, plin cu droguri, a fost gasit intr-o inchisoare din Mexic

Autoritatile locale din Mexic au descoperit un tunel in inchisoarea din Reynosa. Tunelul era plin cu droguri, alcool, dar si unelte ascutite, relateazaBBC. continuă pe Hotnews

Un tunel secret, plin cu droguri si alcool, descoperit intr-o inchisoare din Mexic (VIDEO)

Un tunel secret a fost descoperit in inchisoarea Reynosa, din Mexic. in tunel se afla o cantitate mare de droguri si alcool si multe unelte ascutite. Autoritatile din Tamaulipas au spuc ca.

Roman ucis in Marea Britanie! Trupul tanarului de 21 de ani a fost gasit intr-o padure

Politistii au inceput o ancheta dupa ce cadavrul romanului Razvan Sarbu, de 21 de ani, a fost gasit, duminica, in localitatea Tovil, de langa orasul Maidstone, in sud-estul Ma.

Vrancea: Un ELEV s-a sinucis in conditii suspecte! Tanarul a fost gasit MORT de parinti

Un elev din Vrancea s-a sinucis in conditii suspecte. Tanarul de numai 17 ani a fost gasit spanzurat, joi, de unul dintre parinti, care a sunat speriat la 112. in ciuda incercarilor,.

Deznodamant tragic: Tanarul din Maneciu care a disparut de acasa a fost gasit mort in apele barajului din localitate (VIDEO)

Deznodamant tragic in cazul tanarului de 28 de ani din Maneciu, care a disparut de acasa. Trupul neinsufletit al barbatului a fost scos de scafandri din apele barajului din localitate,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )