Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Turista din Constanta, in stare grava la spital, dupa ce a cazut 10 metri intr-o rapa

Adevărul Adevărul,
VIDEO Turista din Constanta, in stare grava la spital, dupa ce a cazut 10 metri intr-o rapa

O turista din Constanta s-a accidentat, miercuri, pe un traseu din Masivul Bucegi, dupa ce a cazut zece metri intr-o rapa. Femeia, in varsta de 63 de ani, a fost scoasa de jandarmii montani si dusa cu o ambulanta la spital, in conditiile in care a suferit o fractura de clavicula si traumatisme. continuă pe Adevărul

VIDEO Turista din Constanta, in stare grava la spital, dupa ce a cazut intr-o rapa adanca de 10 metri

O turista din Constanta s-a accidentat, miercuri, pe un traseu din Masivul Bucegi, dupa ce a cazut zece metri intr-o rapa. Femeia, in varsta de 63 de ani, a fost scoasa de jandarmii montani si dusa cu o ambulanta la spital, in conditiile in care a suferit o fractura de clavicula si traumatisme.

Accident grav de munca. Un barbat de 35 de ani a ajuns la spital dupa ce a cazut de la o inaltime de cinci metri

Barbatul, angajat al unei firme din Galati, lucra pe o schela in zona Gradinii Publice din Galati. La fata locului a sosit imediat un ehipaj de laSMURD. Politistii si inspectorii de la ITM au deschis fiecare cate o ancheta in acest caz. Barbatul a fost dus in stare grava la Spitalul de Urgenta Galati.

O turista a ajuns la spital dupa ce a cazut intr-o rapa din Bucegi

O turista din Constanta s-a accidentat, miercuri, pe un traseu din Masivul Bucegi, dupa ce a cazut sapte metri intr-o rapa, informeaza Mediafax.

Timisoara: Un tanar a ajuns la spital dupa ce si-a taiat penisul cu un cutit

Un tanar din orasul Faget, judetul Timis, a ajuns la spital dupa ce si-a taiat penisul cu un cutit, relateaza Opinia Timisoarei. Barbatul de 31 ani a fost la un pas de moarte din cauza hemoragiei puternice.

Turista accidentata in Bucegi dupa ce a cazut sapte metri intr-o rapa

O turista din Constanta s-a accidentat, miercuri, pe un traseu din Masivul Bucegi, dupa ce a cazut sapte metri intr-o rapa, suferind o fractura de clavicula si traumatisme. Potrivit datelor furnizate de.

VIDEO Declarat mort inainte sa moara. O asistenta din Constanta, concediata dupa ce i-a decis sfarsitul unui barbat de 62 de ani

Ancheta de amploare la Serviciul de Ambulanta Constanta, dupa un caz revoltator: un turist de 62 de ani a lesinat pe faleza din Mamaia si a murit.

Bucuresti. Un tanar de 26 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost prins in usa unui metrou

Un tanar de 26 de ani a ajuns la spital, vinerea trecuta, dupa ce, in timp ce incerca sa se urce intr-un metrou a fost prins in usa si a fost tarat pe peron. Politia si o comisie din Metrorex au demarat anchete in acest sens, mai ales ca victima, Sorin Petrisor Hardau, a declarat pentru Libertatea. ro ca si-a angajat deja un avocat si spune ca va cere daune companiei respective.

Curtea de Apel din Constanta a decis ca primarul din Navodari sa fie cercetat sub control judiciar

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost eliberat din arest si va fi cercetat sub control judiciar. Acesta fusese retinut vineri, dar magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis ca primarul sa fie.

Primul centru privat de recuperare neuromotorie pentru copii din Constanta, infiintat cu sprijinul fundatiei lui Mihai Nesu

Primul centru privat de recuperare neuromotorie pentru copii a fost deschis la Constanta. Clinica va fi dotata cu echipamente medicale extrem de eficiente. infiintarea centrului a fost posibila.

Primul centru privat de recuperare neuromotorie pentru copii din Constanta, infiintat cu sprijinul fundatiei lui Mihai Nesu si al Mariei Coman

Primul centru privat de recuperare neuromotorie pentru copii a fost deschis la Constanta. Clinica va fi dotata cu echipamente medicale extrem de eficiente. infiintarea centrului a fost posibila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )