Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Ucraina: Protestatarii incearca sa blocheze din nou sediul Guvernului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ucraina: Protestatarii incearca sa blocheze din nou sediul Guvernului

Sute de manifestanti proeuropeni au incercat sa blocheze miercuri sediul Guvernului, unde urmeaza sa aiba loc o sedinta a Consiliului de ministri, insa toate caile de acces erau blocate de politie, potrivit unui jurnalist AFP. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Ucraina: Manifestantii incearca sa blocheze din nou sediul guvernului

Aproximativ o suta de manifestanti pro-europeni din Ucraina au incercat din nou miercuri sa blocheze sediul guvernului, unde este programata o sedinta a cabinetului, dar toate caile de acces au fost blocate de politie, a constatat un ziarist AFP.

Ucraina: Manifestantii incearca sa blocheze din nou sediul guvernului

Aproximativ o suta de manifestanti pro-europeni din Ucraina au incercat din nou miercuri sa blocheze sediul guvernului, unde este programata o sedinta a cabinetului, dar toate caile de acces au fost blocate de politie, a constatat un ziarist AFP.

Ucraina: Protestatarii incearca sa blocheze din nou sediul guvernului

Aproximativ o suta de manifestanti pro-europeni din Ucraina au incercat din nou astazi sa blocheze sediul guvernului, unde este programata o sedinta a cabinetului, dar toate caile de acces au fost blocate de politie, transmite AFP.

Ucraina, in pragul REVOLUTIEI. Manifestanti incearca sa blocheze din nou sediul Guvernului

20 - Aproximativ 100 de manifestanti proeuropeni au incercat sa blocheze miercuri sediul Guvernului, unde urmeaza sa aiba loc o sedinta a Consiliului de ministri, insa toate caile de acces erau.

VIDEO Ucraina: Protestatarii, batuti cu bestialitate de trupele speciale

Imagini socante au aparut pe internet, in ultimele zile, de la protestele din capitala ucraineana Kiev. Dupa ce au avut loc mai multe ciocniri intre manifestanti si fortele de ordine, mai multi protestatari au fost arestati.

Jandarmii au intervenit DIN NOU la Pungesti. Localnicii blocheaza accesul masinilor Chevron

Jandarmii au intervenit din nou, luni, in jurul orei 12. 00, pentru a indeparta de pe carosabil cateva zeci de persoane care protesteaza la Pungesti si care blocau accesul masinilor Chevron pe terenul pe care compania va amplasa sonda de explorare a.

Corneliu Vadim Tudor, audiat din nou la Parchet: Oaia neagra a Romaniei este justitia

Corneliu Vadim Tudor a ajuns din nou in fata procurorilor. Europarlamentarul a fost chemat pentru a doua oara la Parchetul General, in dosarul in care este urmarit penal pentru fals intelectual, uz de fals si.

Universitatea Craiova, amenintata din nou cu evacuarea de pe Oblemenco. Ce raspunde Mititelu

Primaria Craiova nu cedeaza in razboiul cu Adrian Mititelu si ameninta din nou cu evacuarea clubul Universitatea Craiova de pe stadion Ion Oblemenco.

Romania, din nou GRANARUL Europei. Cifrele din spatele unui an agricol foarte bun

Avem toate sansele sa fim din nou granarul Europei. Am incheiat un an agricol foarte bun, iar productia ne plaseaza in topul tarilor cu cele mai bogate recolte. Avem cea mai mare productie de floarea.

Benq isi incearca din nou norocul cu smartphone-uri

Desi pare o piata cu foarte multe optiuni, putini producatori traiesc din smartphone-uri si BenQ cu siguranta nu se numara printre ei. in fiecare luna apare parca o noua companie care isi incearca norocul prin productia de smartphone-uri si tablete. Printre acestea se pare insa ca nu se numara doar jucatori noi. Un smartphone BenQ, de exemplu, este la a doua tentativa de a face impresie. in definitiv, pe langa cele doua locuri din top ocupate de Samsung si Apple, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )