Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO. UPDATE. Adrian Duicu, cercetat in arest la domiciliu: Voi face fata in instanta. Nu sunt vinovat

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. Adrian Duicu, cercetat in arest la domiciliu: Voi face fata in instanta. Nu sunt vinovat

Adrian Duicu, fostul presedinte al CJ Mehedinti, va fi eliberat din arestul preventiv, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, definitiv, inlocuirea masurii cu cea a arestului la domiciliu. continuă pe România Liberă

Adrian Duicu, cercetat in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Adrian Duicu, fostul presedinte al CJ Mehedinti, va fi eliberat din arestul preventiv, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, definitiv, inlocuirea masurii cu cea a arestului la domiciliu.

Adrian Duicu, in AREST LA DOMICILIU. Decizia este definitiva

UPDATE: Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Mehedinti Adrian Duicu a declarat, sambata, la iesirea din Penitenciarul Rahova, unde a stat in arest preventiv timp de peste sase luni, ca este nevinovat.

ICCJ: Adrian Duicu, in arest la domiciliu

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au decis definitiv astazi ca presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, sa fie eliberat din arest preventiv, urmand sa fie judecat pentru fapte de coruptie in arest la domiciliu, scriu surse din presa.

Adrian Duicu, in AREST LA DOMICILIU

Adrian Duicu scapa astazi de arest, dupa sase luni si jumatate. Procurorii nu au mai contestat decizia de inlocuire a arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu. Eliberarea a fost decisa de.

Adrian Duicu va executa arestul la domiciliu intr-o vila din Orsova

Dupa sase luni de arest preventiv, Adrian Duicu urmeaza sa ajunga in sanul familiei, nu in casa din Valea Cernei unde locuia impreuna cu sotia, cele doua fiice si cu parintii sai, ci acolo unde are domiciliu, la Orsova intr-o vila situata pe strada Banatului nr.

Adrian Duicu, mutat in arest la domiciliu: Decizia iCCJ este definitiva

Adrian Duicu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Mehedinti, va fi eliberat din arestul preventiv, masura fiind inlocuita sambata cu arestul la domiciliu. Decizia luata de inalta Curte de.

Adrian Duicu, mutat definitiv in arest la domiciliu: Voi face fata in instanta, nu sunt vinovat (VIDEO)

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Mehedinti Adrian Duicu va fi eliberat din arestul preventiv, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, definitiv, inlocuirea masurii cu cea a .

UPDATE Adrian Duicu a fost eliberat din arest. Judecatorii i-au impus arest la domiciliu baronului de Mehedinti

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia procurorilor anticoruptie si au pastrat decizia Curtii de Apel Bucuresti, care a decis inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Aceeasi masura a fost luata si pentru fostul sef al Politiei Mehedinti Stefan Ponea, dar si pentru omul de afaceri Constantin Popescu.

Inalta Curte: Adrian Duicu, in arest la domiciliu; decizia este definitiva

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis definitiv sambata ca presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, sa fie eliberat din arest preventiv, urmand ca el sa fie judecat pentru coruptie in stare de arest la domiciliu, informeaza Agerpres. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul lui Stefan Ponea, fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, si Constantin Popescu, om de afaceri si presedintele PSD Orsova.

Adrian Duicu, seful CJ Mehedinti, in arest la domiciliu

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, ca Adrian Duicu, seful CJ Mehedinti, sa fie cercetat in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva, aceasta putand fi atacata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )