Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO. UPDATE. Obuz din Al Doilea Razboi Mondial, descoperit pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. Obuz din Al Doilea Razboi Mondial, descoperit pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului

Un obuz din Al Doilea Razboi Mondial a fost descoperit, miercuri, de muncitorii care lucreaza pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului, in apropiere de Palatul Parlamentului, relateaza Mediafax. Proiectilul va fi ridicat de pirothenisti si distrus intr-un poligon. continuă pe România Liberă

VIDEO. Obuz din Al Doilea Razboi Mondial, descoperit pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului. Circulatia in zona Palatului Parlamentului, oprita

Un obuz din Al Doilea Razboi Mondial a fost descoperit, miercuri, de muncitorii care lucreaza pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului, in apropiere de Palatul Parlamentului, relateaza Mediafax. Proiectilul va fi ridicat de pirothenisti si distrus intr-un poligon.

Obuz din Al Doilea Razboi Mondial, descoperit pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului. Circulatia in zona Palatului Parlamentului, oprita

Un obuz din Al Doilea Razboi Mondial a fost descoperit, miercuri, de muncitorii care lucreaza pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului, in apropiere de Palatul Parlamentului, relateaza Mediafax. Proiectilul va fi ridicat de pirothenisti si distrus intr-un poligon.

Un obuz din al Doilea Razboi Mondial, descoperit de muncitori pe santierul Catedralei Neamului

Un obuz din al Doilea Razboi Mondial a fost descoperit, miercuri, de muncitorii care lucreaza pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului, in apropierea Palatului Parlamentului, acesta urmand sa fie ridicat de.

Franta. Mii de persoane au fost EVACUATE din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Peste 3000 de persoane au fost evacuate ieri din centrul orasului francez Rennes, pe timpul dezamorsarii unei bombe uriase, lansata de britanici pe timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si ramasa.

Un obuz din al Doilea Razboi Mondial a fost descoperit in curtea Palatului Parlamentului

Un obuz din Al doilea Razboi Mondial a fost descoperit, miercuri, in curtea Palatului Parlamentului de doi muncitori. Proiectilul va fi ridicat de pirotehnisti si dus intr-o zona sigura unde va fi detonat.

Bomba din Primul Razboi Mondial, gasita in fundatia unui case din Oradea

Doua interventii dificile pentrupompierii bihoreni Acestia au intervenit pentruasanarea de munitieneexplodata, respectiv la un izbucnit in comuna Abram.

UPDATE Un obuz a fost descoperit langa Palatul Parlamentului, pe santierul de la Catedrala Neamului. Proiectilul va fi distrus

Un obuz a fost descoperit, miercuri, de muncitorii care lucreaza pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului, in apropierea Palatului Parlamentului. Proiectilul are un calibru de 100 de milimetri si este din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Acesta a fost ridicat de pirotehnisti si urmeaza sa fie distrus.

Proiectil descoperit la un restaurant Mc Donalds din Ploiesti

Un proiectil din Al Doilea Razboi Mondial a fost descoperit miercuri dupa-amiaza la restaurantul Mc Donalds din nordul Ploiestiului.

VIDEO. UPDATE: Autoritatile s-au razgandit. Gazele s-ar putea scumpi de anul viitor pentru consumatorii non-casnici. Companiile cer o amanare

Pretul gazelor ar putea creste cu pana la 35% pentru consumatorii non-casnici, incepand cu date de 1 ianuarie 2015, potrivit declaratiilor deputatului PSD Iulian Iancu, presedintele filialei Consiliului Mondial al Energiei si presedintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor.

VIDEO. UPDATE: Politistul care a omorat un tanar de culoare la Ferguson a scapat de urmarirea penala. Politia, vizata de tiruri. Manifestatii violente in mai multe orase din SUA. Obama face apel la calm

Politistul care a omorat un tanar de culoare la Ferguson a scapat de urmarirea penala. Darren Wilson l-a impuscat cu sase gloante pe tanarul de culoare Michael Brown. Evenimentul a avut loc la inceputul lunii august, in localitatea Ferguson din statul Missouri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )