Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Vant puternic si ninsoare la Targoviste

Adevărul Adevărul,
VIDEO Vant puternic si ninsoare la Targoviste

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o avertizare cod galben de vant puternic si ninsori slabe, valabila in mai multe zone din tara. Chiar daca judetul Dambovita nu este vizat de aceste avertizari, la Targoviste a inceput sa ninga si sa bata vantul foarte puternic. continuă pe Adevărul

COD GALBEN de ninsori si vant puternic pentru 19 judete din tara

Este cod galben de ninsori si vant puternic pentru 19 judete din centrul si vestul tarii. Ninsorile in aceste zone vor fi viscolite, iar circulatia pe mai multe drumuri judetene si nationale a fost deja.

UPDATE: Noi avertizari de vant puternic si viscol.

UPDATE 2: Meteorologii au emis o avertizare nowcasting de vant puternic, cod galben, pentru judete Gorj, Botosani, Harghita, Covasna si Brasov. Vantul atinge, la rafala, 60-70 de kilometri pe ora. Avertizarea este valabila pana la ora 12, pentru judetul Gorj, si pana la 11. 15 pentru celelalte. Sunt posibile intensificari ale vantului ce vor depasi 55 de kilometri pe ora si vor atinge la rafala pana la 70 de kilometri pe ora. De asemenea, in judetul Gorj va fi prezent si viscolul. Judetul .

Atentionare cod galben de vant puternic pentru 14 judete

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de vant puternic ce vizeaza 14 judete ale tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Potrivit meteorologilor, in intervalul.

Cod galben de vant puternic pentru 14 judete.

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru 14 judete din tara. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), pana la ora 18:00, in jumatatea de est a judetelor Suceava, Neamt, Bacau si Vrancea precum si in judetele Botosani si Iasi se vor semnala intensificari locale ale vantului cu viteze la rafala de 55-65 km/h, izolat peste 70 km/h. Citeste si: COD GALBEN de ninsori si viscol in 19 judete De asemena, pana la ora 20:00, local in zonele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )