Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Victor Ponta, catre Consiliul Concurentei: Apreciez ca nu urmati tendinta Institutiilor Republicii Socialiste Romania de a merge pe o cale militieneasca

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, catre Consiliul Concurentei: Apreciez ca nu urmati tendinta Institutiilor Republicii Socialiste Romania de a merge pe o cale militieneasca

Premierul Victor Ponta, prezent la bilantul Consiliului Concurentei, a felicitat institutia pentru ca a pus accentul pe preventie si nu a urmat tendinta altor structuri de a urma o cale militieneasca, structuri pe care el, in mod informal, le numeste ca fiind ale Republicii Socialiste Romania. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, catre Consiliul Concurentei: Apreciez ca nu urmati tendinta Institutiilor Republicii Socialiste Romania de a merge pe o cale militieneasca

Premierul Victor Ponta, prezent la bilantul Consiliului Concurentei, a felicitat institutia pentru ca a pus accentul pe preventie si nu a urmat tendinta altor structuri de a urma o cale militieneasca, structuri pe care el, in mod informal, le numeste ca fiind ale Republicii Socialiste Romania.

Ponta vrea ca reducerea TVA la alimente sa fie urmarita de catre Consiliul Concurentei, pentru a preveni aparitia unor carteluri, iar preturile sa scada

Premierul Victor Ponta a solicitat sprijinul Consiliului Concurentei pentru primele luni dupa aplicarea TVA de 9% la alimente, pentru a preveni aparitia unor noi carteluri pe piata, aratand ca masura aplicata anterior de reducere a TVA la paine a avut si parti mai putin pozitive.

Victor Ponta: Am vazut controale si masuri luate de Consiliul Concurentei. Va felicit pentru sanctionarea practicilor ilegale (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la bilantul Consiliului Concurentei, ca se bucura ca institutia nu a mers pe o cale militieneasca in actiunile sale, precum au facut alte institutii din Romania. Acesta.

Ponta: Consiliul Concurentei nu a urmat tendinta altor institutii de a merge pe o cale militieneasca

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la bilantul Consiliului Concurentei, ca, desi este o institutie de control si preventie, aceasta nu a urmat tendinta altor institutii din Romania de a merge pe o cale militieneasca.

Consiliul Concurentei a sanctionat peste 50 de firme pentru comportament anticoncurential

Consiliul Concurentei a sanctionat anul trecut 53 de entitati, valoarea amenzilor impuse fiind de 185 milioane de lei circa 42 milioane de euro), in crestere de peste doua ori fata de 2013, mai mult de 80% din sanctiuni fiind aplicate pentru.

Consiliul Concurentei a avertizat ca Loteria ar beneficia de ajutor de stat

Consiliul Concurentei i-a avertizat atat pe deputati, cat si pe reprezentantii Ministerului Finantelor Publice asupra situatiei de la Loterie inca din 2011, ulterior aplicand si amenzi pentru modul ilegal in care compania de stat utiliza aparatele de tip slot-machine.

Premierul Victor Ponta: Liberalii sa stie ca autostrazile nu se fac cu populism (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a adresat, in timpul unei deplasari efectuate joi, la Brasov, un indemn celor de la PNL, si anume, ca autostrazile nu se fac cu populism, informeaza B1 TV. Premierul a precizat in timpul.

Premierul Victor Ponta: Sa adoptam un act normativ privind bunurile confiscate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si-a exprimat intentia in sedinta de Guvern de miercuri, de a adopta un act normativ privind bunurile confiscate, informeaza B1 TV. Ma bucur foarte mult de investitiile straine directe.

VIDEO Premierul Victor Ponta incearca sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni nu e indreptat impotriva Guvernului, ci a conducerii Dacia Renault

Premierul Victor Ponta a incercat joi sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni, unde cateva mii de oameni cer constructia autostrazii Sibiu-Pitesti, nu este indreptat impotriva Guvernului, ci a companiei Dacia Renault.

Victor Ponta: Resping categoric amenintarile si criticile formulate de diversi oficiali ai Federatiei Ruse

Premierul Victor Ponta a respins categoric joi amenintarile si criticile venite din partea unor oficiali rusi si a avertizat ca aceste gesturi nu intimideaza si nu vor determina schimbari de strategie la Bucuresti. Resping categoric amenintarile si criticile formulate de diversi oficiali ai Federatiei Ruse! Nu ne intimideaza si nu ne schimba strategia!, a scris Ponta pe Twitter.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )