Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Washington Post: Cel mai puternic oras din lume nu face fata la doi centimetri de zapada. Este o rusine nationala

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Washington Post: Cel mai puternic oras din lume nu face fata la doi centimetri de zapada. Este o rusine nationala

Asa cum s-a mai dovedit pana acum, nu ne descurcam cu zapada, iar miercuri noaptea am aratat-o din nou, intr-un mod umilitor, cum un oras puternic s-a transformat intr-un dezastru infrigurat, comenteaza jurnalista Petula Dvorak in Washigton Post. continuă pe Hotnews

Google Street View te duce in cel mai inalt punct din Europa

Cei de la Google va ofera acum posibilitatea de a admira cel mai inalt varf din Europa. Dupa ce Machu Picchu, Petra, Muzeul Britanic si campiile din Noua Zeelanda, cei de la Google ne ofera posibilitatea de a admira acum cel mai inalt varf din Europa cu ajutorul Google Street View. Compania cu sediul in [].

FOTO. Cum arata cel mai scump stadion din lume, care costa 2,6 miliarde de dolari

Cel mai scump stadion din lume, NFL Disney World se va construi in Inglewood, la cativa kilometri de centrul orasului Los Angeles si ar putea costa in jur de 2,6 miliarde de dolari.

Dolarul Hong Kong, la cel mai redus curs din ultimii 16 ani

Moneda din Hong Kong dolarul HK) s-a depreciat ieri, ajungand la cel mai redus nivel din 1999 pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora orasul va elimina intervalul fix in care aceasta poate fi tranzactionata fata de dolarul SUA.

FOTO. Americanii vor plati 2,6 miliarde de dolari pentru cel mai scump stadion din lume

Cel mai scump stadion din lume, NFL Disney World se va construi in Inglewood, la cativa kilometri de centrul orasului Los Angeles si ar putea costa in jur de 2,6 miliarde de dolari.

Economia Chinei a crescut cu 6,9% in 2015, cel mai slab ritm din ultimii 25 de ani

Economia Chinei, a doua ca marime din lume, a inregistrat o incetinire puternica in 2015, la o crestere de 6,9%, cel mai slab ritm din ultimii 25 de ani, iar semnele de revenire sunt reduse, relateaza MarketWatch.

FOTO Ford lanseaza B-Max Colour Edition. Va fi cel mai puternic autotursim din clasa sa

Compania americana Ford a anuntat ca lanseaza productia pentru B-Max Colour Edition. Autoturismul va avea un motor EcoBoost de 1 litru mai puternic si 140 de CP.

Studiu: 2015, cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume

Anul 2015 a fost cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume, potrivit unui raport Open Doors, preluat de site-ul Basilica, potrivit Agerpres. Studiul prezinta primele 50 de tari in care conditiile de trai ale crestinilor sunt foarte dificile.

Economia Chinei a avut anul trecut cel mai redus avans din ultimii 25 de ani

Economia Chinei a crescut cu doar 6,9% in 2015, fata de avansul de 7,3% din anul anterior, marcand cea mai mica crestere din ultimii 25 de ani, potrivit unui anunt facut marti de Biroul National de Statistica. Cresterea economiei chineze, care e un motor al economiei globale ii ingrijoreaza pe economisti, mai ales ca Beijingul a stabilit un obiectiv de crestere oficial de aproximativ 7% .

Utile: Cum cureti sangele de toxine cu doar doua ingrediente; Cel mai puternic medicament 100% natural. Un singur super-aliment combate 15 boli; Topul ceaiurilor care reduc riscul de accident vascular cerebral

Un suc acidulat pe zi iti inveleste ficatul in grasime. Cercetatorii americani au descoperit efectele dezastruoase pe care le au sucurile acidulate asupra. Obiceiuri zilnice care duc la varice. Varicele pot aparea la orice varsta, insa cele mai afectate sunt femeile trecute de prima tinerete. Sedentarismul duce.

Seful operatiunilor Unicredit in Europa Centrala si de Sud-Est: Suntem multumiti de activitatea din Romania. Creditele in moneda locala au crescut cel mai puternic din intreaga regiune

Intr-o prezentare facuta miercuri la Viena, in cadrul conferintei Euromoney, seful operatiunilor Unicredit pe intreaga regiune, Carlo Vivaldi, a laudat in cateva randuri Romania, declarand ca tara noastra este cu siguranta un loc in care Unicredit isi doreste sa opereze in continuare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )