Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova si Venus Williams, eliminate in sferturi (Programul semifinalelor)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova si Venus Williams, eliminate in sferturi (Programul semifinalelor)

Karolina Pliskova, favorita numarul doi, si americanca Venus Williams, cap de serie numarul 9, au fost eliminate in sferturile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma. Jucatoarea din Cehia a fost invinsa de Elina Svitolina favorita opt), in timp ce Venus a cedat in fata spaniolei Garbine Muguruza cap de serie numarul trei). continuă pe Hotnews

WTA Roma: Karolina Pliskova, in premiera in sferturi - Programul meciurilor de vineri

Cap de serie numarul doi, Karolina Pliskova s-a calificat in premiera in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a dispus de Timea Bacsinszky, scor 6-1, 7-5. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete inregistrate joi si programul meciurilor din sferturi.

WTA Roma: Kerber, Cibulkova si Strycova, eliminate (Programul optimilor)

Turneul Premier 5 de la Roma a ramas fara principala favorita, Angelique Kerber fiind invinsa de Anett Kontaveit. Au mai parasit competitia nume importante precum Dominika Cibulkova si Barbora Strycova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei si programul optimilor.

WTA Roma: Maria Sharapova, Kristina Mladenovic, Madison Keys si Carla Suarez Navarro, eliminate (Rezultatele zilei)

Kristina Mladenovic cap de serie numarul 13), Madison Keys favorita zece),Carla Suarez Navarro si Maria Sharapova abandon in meciul cu Lucic-Baroni) au parasit deja turneul Premier 5 de la Roma. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

WTA Roma: Elina Svitolina, adversara Simonei Halep in finala - Garbine Muguruza a abandonat in semifinale

Simona Halep, favorita numarul sase, si Elina Svitolina Ucraina, locul 11 WTA), cap de serie numarul opt, se vor infrunta in ultimul act al turneului Premier 5 de la Roma. Svitolina s-a calificat in finala competitiei dupa ce spaniola Garbine Muguruza Blanco 7 WTA si favorita numarul trei) s-a retras in primul set al celei de-a doua semifinale, la scorul de 4-1 pentru jucatoarea din Ucraina.

WTA Roma: Simona Halep vs Kiki Bertens (de la ora 13:00)

Aflata pentru a treia oara in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, Simona Halep 4 WTA si favorita numarul sase) o va intalni pe olandeza Kiki Bertens locul 20 WTA), cap de serie numarul 15. Meciul se va disputa pe arena centrala a competitiei si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro de la ora 13:00 ora Romaniei).

WTA Roma: Simona Halep vs Anett Kontaveit va incepe la ora 13:00

Simona Halep 4 WTA si cap de serie numarul sase) o va intalni pe Anett Kontaveit Letonia - 68 WTA - sportiva venita din calificari) in sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Meciul se va disputa pe arena centrala a competitiei si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00 ora Romaniei).

WTA Roma: Angelique Kerber, infrangere fara drept de apel cu Anett Kontaveit

Angelique Kerber liderul ierarhiei WTA) este de nerecunoscut, jucatoarea din Germania parasind turneului Premier 5 de la Roma inca din turul al doilea. Cea care a eliminat-o a fost Anett Kontaveit, din Estonia - 21 de ani - locul 58 WTA, in doua seturi, scor 6-4, 6-0. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

WTA Roma: Monica Niculescu, eliminata in primul tur al probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/Christina McHale Romania/SUA) a ratat, miercuri, calificarea in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 3. 495 de dolari.

VIDEO ATP Roma: Rafael Nadal, invins de Dominic Thiem in sferturi

Dominic Thiem, cap de serie numarul 8, a intrerupt seria lui Rafael Nadal de 17 victorii consecutive, eliminandu-l in sferturile turneului Masters de la Roma. Austriacul s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 51 de minute.

VIDEO ATP Roma: Rafael Nadal, ultimul calificat in sferturi - Programul disputelor de vineri

Rafael Nadal cap de serie numarul patru) a fost ultimul jucator care a intregit tabloul sferturilor masters-ului de la Roma, dupa ce l-a invins in doua seturi, scor 6-3, 6-4, pe Jack Sock favorit 13). Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de joi si programul disputelor de vineri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )