Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEOFOTO: Asus VivoMini UN 62, cel mai mic Desktop cu procesoare Haswell

România Liberă România Liberă,
VIDEOFOTO: Asus VivoMini UN 62, cel mai mic Desktop cu procesoare Haswell

Asus VivoMini UN62 este un dintre cele mici desktop-uri cu procesor Intel Haswell. Dispozitivul beneficiaza de conectivitate 802. 11ac WiFi, Bluetooth 4. 0, Gigabit Ethernet, 4 porturi USB 3. 0, porturi HDMI si DisplayPort si un cititor de carduri SD. Are un procesor i5 Haswell pe 1. 9 Ghz, 2GB RAM si suporta 32 GB, potrivit asus. com. continuă pe România Liberă

Cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani

Bursa de la Bucuresti a inregistrat luni cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani si a inchis in scadere, influentata de declinul actiunilor Fondul Proprietatea FP) si OMV Petrom SNP), dar si de evolutia negativa a altor companii din energie.

Premiera in Romania: Cel mai mic tronson de autostrada va avea doar 3,6 kilometri

In contextul in care anul 2014 a fost unul de declin pentru industria constructiilor, in special pentru lucrarile de infrastructura, proiectele pentru constructia autostrazii Campia Turzii-Ogra-Targu Mures.

Export de energie record, in 2014. Transelectrica: Cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

Pretul mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, a impulsionat exportul de energie de anul trecut realizat de Romania, echivalentul a 15% din productie, cel mai mare nivel din ultimii zece ani, arata Transelectrica.

Salariul sotiei presedintelui Klaus Iohannis, de 14 ori mai mic decat al sotiei consilierului prezidential George Scutaru

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, este profesoara de limba engleza la Colegiul Gheoghe Lazar din Sibiu, castigand un venit lunar net de 2,187 lei. Un salariu de 14 mai mic decat sotia.

Cel mai sigur telefon avea o slabiciune: de ce erau utilizatorii vulnerabili in fata atacurilor

Blackphone, considerat de unii cel mai sigur telefon din lume, a avut pana de curand o slabiciune care le permitea hackerilor sa decriptezemesajele. Despre Blackphone se spunea la un moment dat ca ar fi cel mai sigur telefon din lume. in ciuda acestui lucru, inca de anul trecut s-a putut observa clar ca telefonul are [].

Simona Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep a fost desemnata cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015. Romanca le-a invins pe Maria Sharapova si Serena Williams, cele doua finaliste ale turneului, in topul realizat in.

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

VIDEO: LaVie Z HZ550, cel mai usor ultrabook din lume. Cantareste doar 780 de grame

Lenovo si NEC Personal Computers NECP) au lansat cele mai usoare ultrabook-uri din lume. Lenovo LaVie Z HZ550 este un laptop de 13 inch si cantareste doar 780 de grame, iar modelul HZ750 este cel mai usor laptop doi in 1 de 13 inch din lume, la doar 920 de grame.

Cel mai bine pazit secret al lui Nicolae Ceausescu. Apare TOTUL in actele oficiale

In urma cu 26 de ani, Nicolae Ceausescu era omagiat cu mare fast pe 26 ianuarie cu ocazia implinirii varstei de 71 de ani, insa nu aceasta era data lui de nastere. Cel mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )