Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEOTanara de 15 ani salvata de un medic roman, dupa ce a fost refuzata de straini. Fata mea lesina de durere

Adevărul Adevărul,
VIDEOTanara de 15 ani salvata de un medic roman, dupa ce a fost refuzata de straini. Fata mea lesina de durere

Alexandra Sulincean, tanara de doar 15 ani din Alba Iulia, salvata de la paralizie la Spitalul din Satu Mare, dupa ce, timp de doi ani, a fost purtata pe drumuri pe la diverse clinici din tara si din strainatate fara rezultate, are o poveste de viata crunta. Dupa o simpla cazatura pe gheata, leziunile congenitale cu care s-a nascut au devenit simptomatice. continuă pe Adevărul

BRD, de 15 ani sub umbrela Societe Generale: momentele cheie din istoria bancii [INFOGRAFIC]

BRD a intrat sub umbrela grupului francez Societe Generale in urma cu 15 ani, dar istoria bancii romanesti a inceput in 1923. In prezent, BRD SocGen este a doua cea mai mare banca din piata romaneasca dupa active. RO iti prezinta care sau.

Fiul unui primar din Vaslui a fost retinut dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac si ar fi abuzat-o sexual

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual,.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut ca ar fi violat o fata de 15 ani, eliberat de procurori

Fiul primarului din comuna vasluiana Gagesti, retinut de politisti dupa ce ar fi violat o fata de 15 ani pe care ar fi legat-o de un copac, a fost eliberat de procurori pe motiv ca victima si-ar fi schimbat.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut pentru viol. Victima este o fata de 15 ani

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual. Verisorul fiului edilului a fost si el retinut pentru complicitate la viol.

Maramures: Un adolescent de 15 ani a fost prins in timp ce conducea o masina incarcata cu tigari de contrabanda

Un adolescent de 15 ani a fost prins, luni, de catre politistii de frontiera maramureseni, in timp ce conducea o masina in care s-au gasit o cantitate importanta de tigari de contrabanda de productie.

Contrabandist la 15 ani. Un adolescent a fost prins in timp ce conducea o masina in care erau ascunse sute de pachete de tigari

Un adolescent in varsta de 15 ani este cercetat pentru conducere fara permis si contrabanda cu tigari. Tanarul a fost prins, luni, de politistii de frontiera maramureseni, in timp ce conducea o masina in care s-au gasit o cantitate importanta de tigari de contrabanda de productie ucraineana.

Fiul primarului dintr-o comuna vasluiana, acuza de VIOL. Ar fi dus o fata de 15 ani in padure si si-ar fi batut joc de ea

O fata de 15 ani, dintr-o comuna vasluiana, il acuza pe fiul primarului de sechestrare si viol. Ba mai mult, spune ca tanarul si-ar fi planuit cu atentie fapta. A luat-o pe adolescenta cu el la o petrecere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )