Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vienna Insurance Group a inregistrat, anul trecut, un rezultat financiar de circa 1,1 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vienna Insurance Group a inregistrat, anul trecut, un rezultat financiar de circa 1,1 miliarde euro

Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat, anul trecut, un rezultat financiar de circa 1,1 miliarde euro si un nivel al primelor subscrise de 9 miliarde euro, informeaza, joi, compania. continuă pe Ziarul Bursa

Stocul de credite cesionate de banci catre recuperatorii de creante a ajuns anul trecut la 37,1 miliarde lei

Stocul de credite cesionate de banci catre recuperatorii de creante a ajuns anul trecut la 37,1 miliarde lei, sold din care 14,3 miliarde de lei sunt credite acordate populatiei, a precizat cu ocazia prezentarii Raportului asupra stabilitatii.

Bulgaria, vizitata anul trecut de un milion de romani

Bulgaria a fost vizitata, anul trecut, de un milion de romani au vizitat Bulgaria. Este al optulea an consecutiv cand cei mai numerosi turisti care viziteaza tara sunt cetateni romani, a declarat consilierul economic si comercial al Ambasadei Bulgariei la Bucuresti, Bronislav Denev.

88,6% din veniturile totale medii lunare din ultimul trimestru de anul trecut au reprezentat cheltuielile

Veniturile totale medii lunare ale populatiei au fost de 2,863 lei pe gospodari in ultimul trimestru de anul trecut, in timp ce cheltuielie au reprezentat 88,6 din aceasta suma, respectiv 2,537 lei, a anuntat Institutul National de Statistica.

Fiecare roman a baut anul trecut 80 litri de bere

Romanii au baut anul trecut cu 6% mai multa bere, respectiv 15,8 milioane de hectolitri. Pe cap de locuitor, consumul a fost mai mare cu 8%, ajungand la 80 litri, fata de 74 litri in 2014 , reiese din datele prezentate de Asociatia Berarii Romaniei.

Profitul producatorului roman de seminte Agrosel a crescut anul trecut cu 50%

Producatorul roman de seminte Agrosel a incheiat anul trecut cu venituri de 6,6 milioane euro, nivel similar cu cel din 2014, in timp ce profitul a urcat cu peste 50%, pe fondul investitiilor in retehnologizare si informatizare.

Dinamica anului 2015 in privinta colectarii datoriilor a inregistrat o crestere de 27% fata de anul trecut

Asociata de Management al Creantelor Comerciale AMCC) prezinta dinamica anului 2015 in privinta colectarii datoriilor, care a inregistrat o crestere de 27% fata de anul 2014, printr-un comunicat remis redactiei.

BNR: Numarul debitorilor cu credite in franci a scazut cu 20% anul trecut, la 60.429

In 2015, numarul persoanelor cu credite in franci elvetieni la banci a scazut cu 20%, la 60. 429, fata de anul precedent, cand erau 75. 000 de credite. Totodata, soldul imprumuturilor a scazut cu 21,4%, de la 9,8 miliarde lei la 7,7 miliarde lei, dupa ce au beneficiat de conversie aproximativ 17. 400 de credite.

Casele de pariuri se plang ca ANAF le falimenteaza dupa cruciada inceputa anul trecut

Casele de pariuri traditionale se afla in conflict deschis cu ANAF dupa ce agentia statului a lansat la sfarsitul anului trecut un val de controale in acest sector, solicitand o recalculare a impozitelor platite de-a lungul ultimilor sapte ani, in urma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )