Libnet.ro
UNICEF

01:05

in viiorul apropiat, vom putea avea relatii umane cu computerele. Acestea vor avea inteligenta emotionala

Antena3 Antena3,
in viiorul apropiat, vom putea avea relatii umane cu computerele. Acestea vor avea inteligenta emotionala

Inteligenta artificiala va ajunge la nivelul celei a oamenilor pana in 2029, este de parere directorul de inginerie al Google, Ray Kurzweil. Computerele vor avea caracterisitici umane, precum abilitatea de a spune. continuă pe Antena3

Director Google: In 15 ani vom avea relatii afective cu computerele

Inteligenta artificiala va ajunge la nivelul celei a oamenilor pana in 2029, conferind computerelor caracterisitici umane, precum abilitatea de a spune si intelege glume, de a fi romantice si sexy, a declarat Ray Kurzweil, director de inginerie al Google.

Isarescu: La nivel politic, exista consens ca aderarea Romaniei la euro ar putea avea loc in 2019

Mugur Isarescu a declarat joi ca, la nivel politic, exista consens ca aderarea Romaniei la euro ar putea avea loc in 2019. Guvernatorul BNR nu a confirmat obiectivul, punctand mai degraba o serie de masuri care.

AUDIO Isarescu: Politic exista consens ca aderarea la euro ar putea avea loc in 2019.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat joi ca la nivel politic exista consens ca aderarea Romaniei la euro ar putea avea loc in 2019, mentionand Presedintia, cat si Guvernul, dar nu a confirmat obiectivul, punctand mai degraba o serie de masuri care conditioneaza momentul, scrie Mediafax. Romania poate sa anunte acum ca a ajuns la un consens politic privind aderarea la zona euro. Atat presedintele, cat si primul ministru au anuntat ca obiectivul de aderare poate fi 2019. Este un obiectiv ambitios care poate fi folosit ca ancora pentru politicile economice, a spus Isarescu la conferinta Euromoney. Asculta discursul Guvernatorului. in continuarea materialului.

Isarescu: Aderarea la euro ar putea avea loc in 2019

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat joi ca la nivel politic exista consens ca aderarea Romaniei la euro ar putea avea loc in 2019, mentionand Presedintia, cat si Guvernul, dar nu a confirmat obiectivul, punctand mai degraba o serie de masuri care conditioneaza momentul, .

in 15 ani vom avea relatii afective cu calculatoarele

Inteligenta artificiala va ajunge la nivelul celei a oamenilor pana in 2029, conferind computerelor caracterisitici umane, precum abilitatea de a spune si intelege glume, de a fi romantice si sexy, a declarat directorul de inginerie al Google, Ray Kurzweil .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )