Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viktor Ianukovici organizeaza o noua conferinta de presa

Antena3 Antena3,
Viktor Ianukovici organizeaza o noua conferinta de presa

Fostul presedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, va face maine o noua declaratie de presa la Rostov-pe-Don, transmite agentia Interfax,citand o sursa apropiata de fostul lider de la Kiev. Ora si locul vor fi. continuă pe Antena3

Ianukovici anunta, marti, o noua conferinta de presa.

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici urmeaza sa sutina o conferinta de presa marti, la Rostov-pe-Don, in sudul Rusiei, a anuntat o sursa apropiata de anturajul sau citata de agentii ruse, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin le-a spus lui Cameron si Merkel ca alipirea Crimeei respecta legile internationale Ora si locul vor fi precizat mai tarziu, a declarat aceasta sursa, fara sa ofere alte detalii. Fostul presedinte prorus, refugiat in Rusia si destituit de catre .

Ucraina cere Interpol sa emita un mandat de arestare international pentru Viktor Ianukovici

Autoritatile ucrainene au cerut Interpol sa emita o notificare rosie impotriva presedintelui ucrainean demis Viktor Ianukovici pentru abuz de putere si crima, a anuntat vineri agentia internationala cu sediul la Lyon, intr-un comunicat citat de AFP.

Fostul presedinte al ANOFM, Silviu Bian, acuzat de ANI de incompatibilitate

Agentia Nationala de Integritate il acuza de incompatibilitate pe fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca, Silviu Bian, pentru ca a detinut, simultan cu functia publica, functia de cenzor la mai multe societati comerciale, se arata intr-un comunicat de presa transmis de ANI.

Fostul presedinte al ANOFM Silviu Bian, declarat incompatibil

Silviu Bian, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM) a fost declarat incompatibil dupa ce ar fi detinut, simultan, mai multe functii.

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita, condamnat la trei ani de inchisoare.

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta, relateaza Mediafax. Decizia Curtii de Apel Pitesti nu este definitiva. Conform deciziei publicate pe portalul instantelor de judecata, prin sentinta pronuntata instanta a dispus, de asemenea, luarea masurii controlului judiciar fata de fostul presedinte al Tribunalului Dambovita. In acelasi dosar in care .

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta si pus sub control judiciar, sentinta pronuntata de Curtea de Apel Pitesti nefiind insa definitiva, transmite Mediafax.

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta si pus sub control judiciar, sentinta pronuntata de Curtea de Apel Pitesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )