Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viktor Orban: UE s-a impuscat singura in picior cu sanctiunile impotriva Rusiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viktor Orban: UE s-a impuscat singura in picior cu sanctiunile impotriva Rusiei

Uniunea Europeana si-a facut singura rau cu sanctiunile impuse Rusiei din cauza crizei din Ucraina, a afirmat vineri premierul Ungariei Viktor Orban, care cere o regandire totala a politicii UE in aceasta privinta, relateaza Reuters, preluat de. continuă pe Wall-Street Ro

Viktor Orban: UE s-a impuscat singura in picior cu sanctiunile impotriva Rusiei

Uniunea Europeana si-a facut singura rau cu sanctiunile impuse Rusiei din cauza crizei din Ucraina, a afirmat vineri premierul Ungariei Viktor Orban, relateaza Reuters. Politica de sanctiuni dusa de Occident,.

Prietenul lui Putin la nevoie se cunoaste. Viktor Orban despre sanctiunile UE la adresa Rusiei: Europa s-a impuscat singura in picior

UE si-a facut singura rau cu sanctiunile economice si politice impuse Rusiei, a declarat vineri premierul maghiat Viktor Orban, care a cerut o reconsiderare a masurilor. In politica, asta inseamna sa te impusti singur in picior, a spus Orban intr-un interviu citat de Reuters. Orban, premierul ultra-nationalist si anti-european al Ungariei, este unul dintre aliatii fideli ai lui Vladimir Putin in UE, fiind considerat de multi analisti un cal troian al liderului de la Kremlin in interiorul blocului european.

Orban critica sactiunile UE aplicate Rusiei: Uniunea s-a impuscat singura in picior

Premierul ungar Viktor Orban a declarat ca Uniunea Europeana si-a facut singura rau cu sanctiunile impuse Rusiei din cauza crizei din Ucraina, relateaza Reuters, conform Mediafax.

Kelemen Hunor s-a intalnit astazi cu premierul Ungariei, Viktor Orban, care i-a urat mult succes in alegerile prezidentiale

Premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a urat presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, mult succes in alegerile prezidentiale din Romania, anunta liderul Uniunii. Kelemen Hunor s-a intalnit astazi, la Budapesta, cu premierul ungar Viktor Orban, cu care a discutat despre alegerile prezidentiale din Romania si despre intarirea relatiilor dintre FIDESZ si UDMR.

De ce trebuie sa se teama Viktor Orban si Kelemen Hunor

Viktor Orban si marioneta sa Kelemen Hunor trebuie sa se teama de reactia publica romaneasca in fata avansurilor revizionismului maghiar care au luat acum forma unui proiect de lege al autonomiei. Cele peste 44. 000 de aprecieri ale manifestului Ne-am saturat de Ungaria pe Adevarul si cele peste 400. 000 de vizionari de pe contul meu de socializare sunt un indiciu al magnitudinii adversitatii romanesti la separatismul maghiar.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )