Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viktor Orban: Ungaria ramane in UE. Noi nu suntem insula, ca Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Viktor Orban: Ungaria ramane in UE. Noi nu suntem insula, ca Marea Britanie

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a declarant, pentru cotidianul Magyar Idok, ca Ungaria nu intentioneaza sa iasa din Uniunea Europeana, informeaza agentia MTI, citata de Agerpres . continuă pe România Liberă

Viktor Orban: Spre deosebire de britanici, noi ramanem in UE. Noi nu suntem o insula

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a declarat intr-un amplu interviu difuzat sambata de cotidianul Magyar Idok ca, spre deosebire de britanici, Ungaria ramane in Uniunea Europeana, informeaza agentia MTI, citata de Agerpres.

Ungaria face pasi in spate in privinta universitatii finantate de Soros. Mii de oameni au protestat din nou fata de guvernul lui Viktor Orban

Ungaria a negat miercuri ca noua lege a educatiei are ca scop sa inchida universitatea finanta de investitorul american George Soros si a sugerat un posibil compromis la disputa, relateaza Reuters. Cu toatea acestea, mii de oameni au iesit din nou in strada pentru a protesta fata de guvernul lui Viktor Orban, denuntand atacurile la adresa ONG-urilor si universitatii sustinute de Soros, scrie AFP.

Viktor Orban: Miliardarul american George Soros sprijina imigratia ilegala

Premierul ungar Viktor Orban si-a justificat masurile controversate impotriva Universitatii Central-Europene CEU) din Budapesta, acuzandu-l pe fondatorul CEU ca sprijina imigratia ilegala, intr-un interviu publicat sambata in cotidianul ungar Magyar Idok, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Viktor Orban l-a gasit vinovat pe Soros si pentru migratia ilegala

Actiunile si declaratiile premierului ungar Viktor Orban par rupte din campania electorala a PSD. Miliardarul George Soros este folosit ca justificare pentru orice aberatie.

UNGARIA. Partidul lui Viktor Orban sustine ca nu-si va schimba politica privind migratia, indiferent de atacurile lui George Soros

Balazs Hidvegh, purtatorul de cuvant al Fidesz, partidul aflat la guvernare, a declarat intr-o conferinta de presa ca protestele de la granita de sud a Ungariei, la Roszke, au demonstrat cat se poate de clar ca organizatiile sustinute de George Soros doresc ca Ungaria sa-si schimbe politica privind migratia si sa permita accesul. multimilor de migranti in Ungaria, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )