Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vine iarna. Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data luni si marti. Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii

România Liberă România Liberă,
Vine iarna. Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data luni si marti. Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii

Iarna se apropie cu pasi repezi, iar in primele zile ale saptamanii vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada, informeaza ANM. Ziua maximele nu vor trece nicaieri de 14 grade, iar noaptea temperaturile vor fi negative si destul de reduse, coborand in unele zone chiar si la -8 grade. continuă pe România Liberă

Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. PROGNOZA METEO pentru luni si marti

In regiunile extracarpatice, vremea se va mentine predominant inchisa; local, va mai fi ceata sau burnita, informeaza ANM, preluat de mediafax.

Vreme predominant inchisa. Prognoza meteo pentru luni si marti

In regiunile extracarpatice, vremea se va mentine predominant inchisa in primele zile ale saptamanii viitoare. Local, va mai fi ceata sau burnita, informeaza Mediafax citand ANM.

Ellie White si-a dus copilul pentru prima data la dentist

Ellie White si-a dus copilul pentru prima data la dentist. Mihai, in varsta de patru ani, a ajuns pe mainile specialistului dupa ce si-a spart un dinte in timp ce se juca si s-a ales si cu o masea de minte cariata.

PROGNOZA METEO PENTRU ACEASTA IARNA: Anuntul meteorologilor

Meteorologii de la Centrul European pentru Prognoze de Durata Medie ECMWF) anunta ca iarna aceasta nu va fi prea diferita de cele din anii precedenti, temperaturile avand, in mare parte, cam aceleasi.

Liderul formatiei Directia 5 si o cunoscuta prezentatoare TV, parinti pentru prima data: Am simtit prezenta unui miracol

Bucurie imensa in viata liderului trupei Directia 5, dupa ce, duminica, a devenit pentru a doua oara tata. Sotia sa, jurnalista Octavia Geamanu, a adus pe lume primul copil al cuplului, un baietel de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )